Η κυβέρνηση παραβιάζει το ψήφισμα του Συμβουλίου της Ευρώπης περί μη υποχρεωτικότητας του εμβολίου

Το είχαν υπερψηφίσει ακόμα και οι κυβερνητικοί βουλευτές!

Must Read

Μπορεί η κυβέρνηση να προσπαθεί να δικαιολογήσει τα πρωτοφανή μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με τα οποία επιβάλλεται πλέον πρόστιμο σε όλους τους πολίτες άνω των 60 ετών, οι οποίοι δεν θα εμβολιαστούν, η εφαρμογή της απόφασης αυτής όμως δεν αφήνει κανένα περιθώριο για παρερμηνείες ή «διπλή ανάγνωση».

Η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη παραβιάζει βάναυσα το Ψήφισμα 2361 του 2021 της κοινοβουλευτικής συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης που υπερψηφίστηκε και από τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας! Μιλάμε για τους βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας και όχι τους Ευρωβουλευτές.

Το συγκεκριμένο ψήφισμα αναφέρει:

«Ο εμβολιασμός δεν είναι υποχρεωτικός και κανείς δεν πρέπει να πιέζεται πολιτικά, κοινωνικά ή με άλλο τρόπο να εμβολιαστεί εάν δεν το επιθυμεί» – παρ. 7.3.2

«Κανείς δεν πρέπει να υφίσταται διακρίσεις επειδή δεν έχει εμβολιαστεί λόγω πιθανών κινδύνων για την υγεία ή επειδή δεν θέλει να εμβολιαστεί» – παρ. 7.3.3

Αυτή είναι η πραγματικότητα. Τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός συνιστούν υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού και έρχονται σε ευθεία σύγκρουση με το ψήφισμα το οποίο εγκρίθηκε από τους κυβερνητικούς βουλευτές, οι οποίοι σήμερα καλούνται να παραβούν ακόμα και την προ ολίγων μηνών ψήφο τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This