Στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ ο Ανδρουλάκης – Ποια πρόσωπα θα τον πλαισιώσουν

Ποια άτομα αναμένεται να βρεθούν στην ομάδα του - Ποιος θα τον εκπροσωπήσει στη Βουλή

Must Read

Έτοιμος να αναλάβει και επίσημα τα ηνία του ΚΙΝΑΛ είναι ο νέος πρόεδρος Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος εξελέγη με το συντριπτικό ποσοστό του 68,08%, τη στιγμή που για τον Γιώργο Παπανδρέου ήταν μια συννεφιασμένη Κυριακή μετά το 31,29% που κατάφερε να συγκεντρώσει.

Το πρωί της Δευτέρας, ο  Νίκος Ανδρουλάκη μετέβη στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, στη Χαριλάου Τρικούπη, ενώ νωρίτερα, είχε περάσει από το Α’ νεκροταφείο, προκειμένου να αφήσει λουλούδια στο μνήμα της Φώφης Γεννηματά.

Όπως αποδείχτηκε οι ψηφοφόροι του Κινήματος Αλλαγής, παρά το «βαρύ» επίθετο του Γιώργου Παπανδρέου, δεν του εμπιστεύτηκαν τα ηνία του κόμματος, μετά το «αποτυχημένο» πέρασμά του από την πρωθυπουργία της χώρας.

Ο 42χρονος Κρητικός ευρωβουλευτής είχε φροντίσει να κρατήσει χαμηλούς τόνους, και πριν ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του κόμματος, είχε φροντίσει να κάνει συμμάχους του πολλά πρόσωπα από την την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΙΝΑΛ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Ανδρουλάκης θα φροντίσει να διατηρήσει τις καλύτερες δυνατές σχέσεις με όλα τα στελέχη του ΚΙΝΑΛ, ωστόσο υπάρχει ένας κύκλος κοινοβουλευτικών, οι οποίοι αναμένεται να τον πλαισιώσουν.

Ανάμεσα σε αυτούς θα είναι:

Ο Μιχάλης Κατρίνης είναι βουλευτής, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και τομεάρχης ανάπτυξης του ΚΙΝΑΛ, ο οποίος μάλιστα είναι πιθανό να αναλάβει την εκπροσώπηση του κόμματος στη Βουλή, καθώς ο Νίκος Ανδρουλάκης ως ευρωβουλευτής, θα μπορεί να παραστεί μέχρι τις επόμενες εκλογές, καθώς διατηρεί το αξίωμα του ευρωβουλευτή

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, βουλευτής Αρκαδίας και αντιπρόεδρος της Βουλής, ο οποίος είχε ταχθεί εξαρχής στο πλευρό του Νίκου Ανδρουλάκη και αναμένεται να έχει σημαντικό ρόλο στην ομάδα του νέου προέδρου.

Ο Απόστολος Πάνας, βουλευτής Χαλκιδικής, ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά στον Νίκο Ανδρουλάκη.

Η Ευαγγελία Λιακούλη, βουλευτής Λάρισας και τομεάρχης Εσωτερικών αλλά και ο Γιώργος Φραγγίδης ο οποίος έχει εκλεγεί βουλευτής στο Κιλκίς, αναμένεται να πλαισιώσουν κι εκείνοι τον νέο πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ.

Στην ομάδα του Ανδρουλάκη, πρόσωπα που θα έχουν σημαντικό ρόλο στο κόμμα, αναμένεται να είναι επίσης η Νάντια Γιαννακοπούλου, βουλευτής Δυτικής Αττικής με το ΚΙΝΑΛ, η οποία στην αρχή είχε στηρίξει τον Ανδρέα Λοβέρδο, ωστόσο, όταν στον πρώτο γύρο προκρίθηκαν Ανδρουλάκης και Παπανδρέου, εξέφρασε δημόσια την στήριξή της στον πρώτο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νέος αρχηγός του ΚΙΝΑΛ θα προχωρήσει άμεσα σε αναδιοργάνωση του κόμματος και εκτός από τους στενούς του συνεργάτες Ανδρέα Σπυρόπουλο και Στέφανο Ξεκαλάκη οι οποίοι έχουν κομβικό ρόλο στο ΚΙΝΑΛ, στην ομάδα θα βρίσκεται και ο Πάρης Κουκουλόπουλος. Επιπλέον, ο Παναγιώτης Βλάχος, γραμματέας επικοινωνίας, ο οποίος υπήρξε ένας εκ των συνιδρυτών του κόμματος, αλλά και ο οι Βαγγέλης Τσόγκας και Βασίλης Πανάγου, αναμένεται να έχουν σημαντικό ρόλο στο κόμματι της επικοινωνίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This