Πάρτι δαπανών για τους ημετέρους της ΝΔ!

Ο Ζαχαριάδης καταγγέλλει το φαγοπότι που κρύβουν τα «ψιλά γράμματα» του φετινού Προϋπολογισμού

Must Read

Ενα πάρτι δαπανών που έχει στήσει το Μαξίμου για τα δικά του παιδιά και τους μετακλητούς του Κυριάκου Μητσοτάκη, εις υγείαν προφανώς ημών των κορόιδων, αποκαλύπτουν οι λεπτομέρειες και τα «ψιλά γράμματα» και του φετινού Προϋπολογισμού.

Από μια πρόχειρη ανάγνωση προκύπτει ότι μόνο η λυπητερή της «Επιτελικής Προεδρίας» της κυβέρνησης, που υπάγεται στον πρωθυπουργό και σύμφωνα με τα στοιχεία έχει τριπλάσιο προσωπικό από την προεδρία της Γαλλικής Δημοκρατίας (!), θα μας έρθει κάπως «αλμυρή». Στη σούμα θα μας στοιχίσει συνολικά 44.000.000 ευρώ, ήτοι μόλις 10.000.000 παραπάνω από πέρυσι! Τα λεφτά είναι πράγματι πολλά για ανθρώπους που δεν ξέρει κανείς πώς ακριβώς (πραγματικό ωράριο, προστιθέμενες υπερωρίες, γενναιόδωρα μπόνους κ.λπ.) βγάζουν το ψωμί τους – και μάλλον, σε καιρούς πολεμικούς για εμάς τους υπολοίπους, και το παντεσπάνι τους. Εκτός αν έχει κάποιος από αυτούς εξήγηση…

Την ίδια ώρα, σε αυτό το καταχρεωμένο κράτος, όπου ο κοσμάκης αγωνίζεται να τα φέρει βόλτα όπως μπορεί με την ακρίβεια και τους μειωμένους μισθούς, τα γραφεία υπουργών και υφυπουργών, που κατακλύζονται από κουστωδίες ατάλαντων και εν πολλοίς αχρείαστων και περιττών μετακλητών, ελκυστικές ιδιαιτέρες με ψηλοτάκουνα και ύφος, και κοστουμαρισμένα παιδάκια που παριστάνουν με αναίδεια τους «καμπόσους», θα φορτώσουν στην καμπούρα μας 92.500.000 ευρώ, τουτέστιν περίπου 15.000.000 ευρώ περισσότερα από την προηγούμενη χρονιά!

Είναι δείγματα όλα αυτά μιας απωθητικής και αδιάφορης νοοτροπίας της κεντρικής εξουσίας, η οποία ισχυρίζεται ότι λεφτά δεν υπάρχουν προκειμένου να ενισχυθεί το ΕΣΥ και να μην πεθαίνουν άνθρωποι έξω από τις ΜΕΘ στους διαδρόμους των νοσοκομείων. Με την ίδια αδιαφορία, όπως καταγγέλλει ο Κ. Ζαχαριάδης του ΣΥΡΙΖΑ, η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως αντιμετώπισε το αίτημα να αραιώσουν οι σχολικές τάξεις. Βρήκε, όμως, 1.807.000 ευρώ για να ταΐσει μετακλητούς, όπως και ο γνωστός οικογενειάρχης Αδωνις (υπουργός Ανάπτυξης) άλλα 3.075.000 ευρώ, ενώ η υπουργός «Πολιτισμού» Μενδώνη μοιράζει κονδύλι ύψους 2.616.000 ευρώ. Στο μεταξύ, άλλα 3.121.000 ευρώ μοιράζει ο υπουργός Περιβάλλοντος και μόλις 2.088.000 ευρώ ο υπουργός Ανεργίας Κωστής Χατζηδάκης. Ειδικά αυτός θα πρέπει να αισθάνεται ριγμένος…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This