«Ψιλά γράμματα» για τον Κυριάκο Μητσοτάκη οι 16.000 νεκροί του 2021

Καλά που δεν αναρωτήθηκε ο Πρωθυπουργός γιατί πέθαναν όλοι αυτοί, αφού «κρατήσαμε την οικονομία» και «σώσαμε τον τουρισμό»...

Must Read

Μόνο το 2021 η Ελλάδα θρήνησε 16.000 νεκρούς λόγω κορωνοϊού και λόγω κυβερνητικής ανυπαρξίας, η οποία άφησε χωρίς στήριξη το Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ), έριξε όλα τα βάρη και όλες τις ευθύνες στους πολίτες, δεν μπόρεσε ποτέ να δει πέρα από το δάχτυλό της και δεν ενέργησε ποτέ εκ των προτέρων, αλλά μόνο εκ των υστέρων.

Αλλά αυτά είναι μάλλον λεπτομέρειες για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Ναι θρηνήσαμε πολλούς νεκρούς», πάλι καλά που το ψέλλισε ο Πρωθυπουργός στο «Ενώπιος Ενωπίω».

Αλλά… «ταυτόχρονα» (σ.σ. λες και η ανθρώπινη ζωή μπορεί να μπει στο ζύγι και να συγκριθεί!)… «εμβολιάσαμε», «κρατήσαμε την οικονομία ανοιχτή», «δεν κάναμε lockdown» (σ.σ. fake news), «σώσαμε τον τουρισμό», «είχαμε εξαιρετική ανάπτυξη»…

«Όμως ταυτόχρονα, έχουμε και το 82% των ενηλίκων οι οποίοι έχουν εμβολιαστεί. Αν με ρωτούσατε πριν από έναν χρόνο αν θα φτάναμε σε αυτό το ποσοστό, θα σας έλεγα πως δύσκολα θα φτάναμε σε αυτό το ποσοστό. Συνεργάστηκε η ελληνική κοινωνία, έκανε το αυτονόητο, με λίγες εξαιρέσεις οι οποίες μειώνονται κάθε μέρα και θα πρέπει να προσπαθήσουμε να μειωθούν κι άλλο. Ταυτόχρονα κρατήσαμε την οικονομία ανοιχτή, δεν κάναμε lockdown (σ.σ. οι τέσσερις πρώτοι μήνες του 2021 τι ήταν δηλαδή; ), σώσαμε τον τουρισμό και είχαμε και μια ανάπτυξη εξαιρετικά υψηλή η οποία θα ξεπεράσει σίγουρα το 7%. Ταυτόχρονα, ναι, θρηνήσαμε πολλούς νεκρούς».

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This