Ο Γιώργος Κύρτσος δείχνει Μαξίμου πίσω από τις διώξεις των δημοσιογράφων!

Ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας τινάζει στον αέρα το κατηγορητήριο

Must Read

Με μία ανάρτηση του που ήδη προκαλεί σφοδρές αντιδράσεις, ο ευρωβουλευτής του κυβερνώντος κόμματος, Γιώργος Κύρτσος συνδέει ευθέως τις διώξεις των δημοσιογράφων Κώστα Βαξεβάνη και Γιάννας Παπαδάκου με το Μέγαρο Μαξίμου!

Έγραψε συγκεκριμένα ο ευρωβουλευτής στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter:

«Αστοχος ο χειρισμός από το Μαξίμου του θέματος με Βαξεβάνη,Παπαδάκου.
Συμβάλουν άθελά τους στη διεθνή ηρωοποίηση δύο δημοσιογραφικών στελεχών του χώρου ΣΥΡΙΖΑ που έδωσαν-και έχασαν-την επικοινωνιακή,πολιτική μάχη για το σκάνδαλο της Novartis.
Εκεί έπρεπε να σταματάει η υπόθεση».

Όταν αυτά τα λόγια λέγονται από ένα κορυφαίο στέλεχος του κυβερνώντος κόμματος, τότε η όλη μεθόδευση είναι βέβαιο ότι θα στραφεί εναντίον όσων την οργάνωσαν. Διότι εδώ γίνεται σαφές ότι υπάρχει πολιτική σκοπιμότητα που πιθανότατα υπερβαίνει την απλή «δολοφονία χαρακτήρων» των ενοχλητικών δημοσιογράφων, αλλά εντάσσεται στο ευρύτερο σχέδιο συγκάλυψης του μεγάλου σκανδάλου Novartis.

Οι καταγγελίες της Γιάννας Παπαδάκου για το Ιλιγγιώδες ποσό ζημιάς του ελληνικού Δημοσίου από το σκάνδαλο Novartis και την παράβαση καθήκοντος υπουργών που δεν διεκδικούν τις αποζημιώσεις, παίρνουν πλέον άλλη διάσταση. Δείτε τι δήλωσε χθες η γνωστή δημοσιογράφος σε τηλεοπτική συνέντευξη της:

https://youtu.be/znM-IlKKGnw

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This