Με… ανοιχτές αγκάλες υποδέχτηκαν οι Χιώτες τον Μηταράκη!

Σε άλλο πλανήτη ο υπουργός δήλωσε ότι η πλειοψηφία στηρίζει την κυβέρνηση και τη δημιουργία των κλειστών δομών!

Must Read

Στη Χίο βρέθηκε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης, συμμετέχοντας σε ανοικτή συζήτηση στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο και να διαφημίσει τις λεγόμενες κλειστές δομές, που έχουν ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στο νησί.

Μάλιστα η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αιρετών και Κατοίκων της Χίου υποδέχτηκε… θερμά τον Μηταράκη, με αυτοκινητοπορεία και συνθήματα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του newsbreak ο κόσμος ήταν πολλαπλάσιος, αλλά αστυνομικές δυνάμεις τον απέκοψαν και δεν επέτρεψαν να συγκεντρωθούν οχήματα που έφτασαν από όλο το νησί. Είχε δε σηκωθεί και drone για να ελέγχει την κατάσταση!

Πάντως ο κύριος υπουργός άλλα είδε… Αφού στην ομιλία του στο Ομήρειο δήλωσε ότι «η μεγάλη πλειοψηφία των νησιωτών στηρίζει την κυβέρνηση και τη δημιουργία των κλειστών ελεγχόμενων δομών, διότι έτσι προστατεύονται και τα νησιά και η υπόλοιπη χώρα. Θα συνεχίσουμε την αυστηρή αλλά δίκαιη μεταναστευτική πολιτική».

Και έσπευσε να παρουσιάσει τους «τρεις ξεκάθαρους και μετρήσιμους στόχους, για την ανανέωση της εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Επιχειρώντας να πείσει τους Χιώτες για την ανάγκη δημιουργίας της κλειστής δομής υπογράμμισε: «Οι κλειστές ελεγχόμενες δομές δεν είναι για να έρχονται αλλά για να μην έρχονται. Δεν είναι για να υπάρχουν μόνιμα διαμένοντες στα νησιά, αλλά για να κερδίσουμε τη μάχη απέναντι στα κυκλώματα εργαλειοποίησης του μεταναστευτικού. Δηλαδή να προστατέψουμε την πατρίδα μας».

Και ξεκαθάρισε ότι η Ελλάδα δεν πρόκειται να επιστρέψει στην πολιτική των ανοιχτών συνόρων: «Ας αναλογιστεί ο καθένας και ας σηκώσει τις ευθύνες του. Η κυβέρνηση θα ολοκληρώσει το σχεδιασμό της, διότι προστατεύει και τα νησιά και τη χώρα. Θα συνεχίσουμε την αυστηρή αλλά δίκαιη μεταναστευτική πολιτική. Θα δώσουμε έμφαση στην ανάπτυξη της Χίου, ολοκληρώνοντας τα έργα της γενιάς μας. Θα αποτρέψουμε το μεταναστευτικό από το να μας επηρεάσει ξανά. Οι Χιώτες εμπιστεύονται τα αποτελέσματα της πολιτικής μας. Οι Χιώτες εμπιστεύονται τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Προχωράμε και συνεχίζουμε, προχωράμε μαζί!».

Πάντως δεν φάνηκε να πείθει κανέναν άλλον, εκτός από τον εαυτό του…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This