Μετά την ΕΜΥ, «άδειασε» τον κυβερνητικό εκπρόσωπο και ο Καλλιάνος!

«Γαλάζιο» χαστούκι!

Must Read

Αν δεν ήταν αρκετή η τοποθέτηση του Διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για να εκθέσει την Κυβέρνηση, η οποία μέσω του εκπροσώπου της Γιάννη Οικονόμου υποστήριξε πως δεν ήταν ενήμερη για τη νωρίτερη έλευση και την ένταση του χιονιά στην Αττική, έρχεται ένας «γαλάζιος» βουλευτής για να την επισφραγίσει.

Διαβάστε ακόμα: Ο Θοδωρής Κολυδάς καταρρίπτει τους κυβερνητικούς ισχυρισμούς: «Ήξεραν ότι θα ξεκινούσε νωρίτερα η κακοκαιρία»

Ο λόγος για τον μετεωρολόγο και βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Καλλιάνο, ο οποίος ήταν απόλυτα ξεκάθαρος για το θέμα:

«Όλοι οι μετεωρολόγοι όλες αυτές τις μέρες έδωσαν με όλες τους τις δυνάμεις και με πλήρη ανάλυση αυτό που περιμέναμε να έρθει. Και πράγματι ήρθε. Δεν χρειάζεται να απαντήσω παραπάνω. Προσωπικά έδωσα μία σκληρή μάχη κάθε μέρα, βήμα βήμα το πηγαίναμε, εδώ και αρκετές μέρες για να πέσουμε μέσα μέχρι και στην ώρα. Προσωπικά είμαι δικαιωμένος. Ήταν ξεκάθαρο αυτό που έδειχναν τα προγνωστικά μοντέλα».

Για μια ακόμη φορά, όλοι ήξεραν. Εκτός από την ανέμελη Κυβέρνηση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This