Τζανακόπουλος: «Συγγνώμη που χαλάσαμε ακόμα ένα weekend του Μητσοτάκη»

Must Read

Κόντρα από την πρώτη φράση του προκάλεσε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος όταν ξεκίνησε να μιλά στην Ολομέλεια της Βουλής για την πρόταση δυσπιστίας.

«Οφείλουμε να ζητήσουμε ένα συγγνώμη από τον Κ. Μητσοτάκη που του χαλάσαμε ακόμα ένα Σαββατοκύριακο. Τα έχει αυτά η πολιτική», είπε προκαλώντας την αντίδραση των βουλευτών της ΝΔ που τον διέκοψαν.

Όμως ο Δ. Τζανκόπουλος συνέχισε στο ίδιο ύφος και πρόσθεσε απευθυνόμενος στους βουλευτές της πλειοψηφίας: «Μπορείτε όμως να τον διευκολύνεται (να μην χάσει άλλο Σαββατοκύριακο) ψηφίζοντας την πρόταση μομφής»! Το μήνυμα του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ ήταν πως «δεν πάει άλλο», ενώ υπογράμμισε ότι κανένας υπουργός δεν λογοδότησε για όσα έγιναν με την κακοκαιρία. Ακόμη τόνισε ότι αν είχε ενισχυθεί το ΕΣΥ θα είχαμε τους μισούς νεκρούς και τόνισε ότι η κυβέρνηση απέτυχε συνολικά.

«Το δεξί χέρι του Μητσοτάκη είναι στο χέρι του Φουρθιώτη»

Ο Δ. Τζανακόπουλος ήταν καυστικός για το σκάνδαλο ΓεραπετρίτηΦουρθιώτη. «Αυτή είναι η αποκαθήλωση του επιτελικού κράτους. Η μετατροπή του σε επιτελικό χάος. Μαζί με την αποκαθήλωση του επιτελικού κράτους έχουμε και την αποκαθήλωση του εμπνευστή του, του κ. Γεραπετρίτη», είπε και πρόσθεσε εμφατικά: «Αποκαλύπτεται μία ιστορία συνομιλιών, συνδιαλλαγών. Η ιστορία του κυρίου καθηγητή με τον Φουρθιώτη. Το δεξί χέρι του Μητσοτάκη είναι στο χέρι του Φουρθιώτη».

«Το ΚΙΝΑΛ να διευκρινίσει τι θέλει»

Υπογραμμίζεται ότι ο Δ. Τζανακόπουλος άσκησε κριτική στο ΚΙΝΑΛ για τη θέση ότι καταψηφίζει την κυβέρνηση Μητσοτάκη αλλά δεν θέλει να γίνουν εκλογές. Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι πρόκειται για αντίφαση και ζήτησε από το ΚΙΝΑΛ να το διευκρινίσει «εκτός αν στο πίσω μέρος του μυαλού κάποιων – δεν λέω για σας – υπάρχει το σενάριο με αντίστοιχα σενάρια που έζησε η χώρα το 2011 με την κυβέρνηση Παπαδήμου».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This