Ομολογία Σκέρτσου: Ήμουν στις συσκέψεις για την κακοκαιρία. Αλλά δεν ξέρω αν τηρούνται πρακτικά!

Αποδεικνύεται ότι το σύστημα Μητσοτάκη είχε τον συντονισμό που απέτυχε

Must Read

Την εμπλοκή του (όπως και του υφυπουργού Χρήστου Τριαντοπούλου) στην αποτυχημένη διαχείριση της κακοκαιρίας παραδέχθηκε ο Υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος μιλώντας στη Βουλή.

Αποδεικνύεται ότι το σύστημα Μητσοτάκη είχε τον συντονισμό που απέτυχε, καθώς οι κ.κ. Σκέρτσος και Τριαντοπούλος εδρεύουν στο Μαξίμου.

Επιβεβαιώνεται έτσι πλήρως το newsbreak.gr που από την πρώτη στιγμή έγραψε ότι στη σύσκεψη της 21ης Ιανουαρίου στην Πολιτική Προστασία, ήταν και ο Άκης Σκέρτσος. Και πως αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσιζε να διώξει τον Χρήστο Στυλιανίδη, Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, θα έπρεπε να διώξει και τον Υπουργό Επικρατείας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Άκης Σκέρτσος είναι αρμόδιος για τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου και ότι ακόμα και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου παραδέχθηκε ότι υπήρξε «πρόβλημα συντονισμού» κατά την κακοκαιρία. Πλέον οι ευθύνες αγγίζουν το Μαξίμου γεγονός που εξηγεί γιατί ο Πρωθυπουργός δεν θέλει να κάνει ανασχηματισμό: αν τον κάνει, θα πρέπει να διώξει τον Άκη Σκέρτσο!

Στη Βουλή ο υπουργός Επικράτειας μετά από ερωτήσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Ραγκούση είπε ότι συμμετείχε σε δύο συσκέψεις για την κακοκαιρία. Ισχυρίσθηκε όμως πως δεν γνωρίζει αν κρατούνται πρακτικά στις συναντήσεις αυτές!

Έτσι ο κ. Σκέρτσος επιβεβαίωσε και την Αττική Οδό η οποία βρίσκεται σε αντιπαράθεση με συνεχείς αλληλοδιαψεύσεις με τον υπουργό Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Στυλιανίδη!

Ο κ.Ραγκούσης μετά από αυτά τόνισε ότι πρέπει να δοθούν στη δημοσιότητα τα πρακτικά των συσκέψεων. «Είναι αλήθεια ότι συμμετείχατε στις προπαρασκευαστικές συσκέψεις για την προετοιμασία του κρατικού μηχανισμού ενόψει της επερχόμενης κακοκαιρίας και του χιονιά; Και άρα είναι αλήθεια ότι εκτός από τον Χρ. Στυλιανίδη δυο από τα επίλεκτά στελέχη του Κ. Μητσοτάκη, ήταν παρόντα στη σύσκεψη; Είναι αλήθεια ότι η εταιρεία Αττική Οδός σας ζήτησε να απαγορέψετε την κυκλοφορία των βαρέων οχημάτων; Και τρίτον κρατήθηκαν πρακτικά από αυτές οι σκέψεις και θα τα δώσετε αυτά τα πρακτικά σύντομα στην δημοσιότητα η θα μας αναγκάσει να καταφύγουμε και για αυτά τα πρακτικά στη δικαιοσύνη;», ρώτησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Και ο Άκης Σκέρτσος απάντησε: «Έχει βγει δελτίο για το ποιοι συμμετείχαν στις συσκέψεις. Από εκεί και πέρα η εταιρεία όχι δεν ζήτησε (κλείσιμο του δρόμου). Για τα πρακτικά ο Υπουργός ισχυρίσθηκε πως «δεν γνωρίζω αν υπάρχουν πρακτικά, μπορείτε να το δείτε όμως και να δείτε ότι δεν έχει κριθεί τίποτα από αυτά που διημείφθη σε σύσκεψη αυτή».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This