Σε πανικό ο Άδωνις, απειλεί τον Φουρθιώτη με… 20ετή φυλάκιση!

Εκβιάζει τον τηλεστάρ, για να τον υποχρεώσει να σταματήσει τις αποκαλύψεις του για στενές επαφές με υπουργούς

Must Read

Σε πανικό η κυβέρνηση -καθώς ο συνομιλητής της Μένιος Φουρθιώτης βγάζει τα… άπλυτά της στη φόρα- απειλεί τώρα τον υπόδικό της τηλεπαρουσιαστή ακόμα και με 20ετή φυλάκιση, επειδή δίνει στη δημοσιότητα τις συνομιλίες που είχε με σχεδόν το μισό υπουργικό συμβούλιο και την άνεση να στέλνει ακόμα και βίντεο με τις εκπομπές του στον πρωθυπουργό και στη σύζυγό του!

Αποκαλυπτικός για τους κυβερνητικούς σχεδιασμούς, προκειμένου να σταματήσει ο υπόδικος για κακουργήματα Φουρθιώτης τις αποκαλύψεις για τις στενές σχέσεις συνεργασίας με την κυβέρνηση ήταν χθες ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στην ερώτηση που δέχθηκε για τις φιλικές συνομιλίες και τις εξυπηρετήσεις που έκανε ο Φουρθιώτης σε υπουργούς της κυβέρνησης, απάντησε πως «όποιος διαρρέει μηνύματα που του έστειλε κάποιος άλλος πρέπει να μπαίνει 20 χρόνια φυλακή. Μη φτάσουμε ο ένας να εκβιάζει τον άλλον. Μην υπερασπίζεστε τη χυδαιότητα».

Ο κ. Γεωργιάδης, παρότι με την απάντησή του επιβεβαίωσε, εμμέσως πλην σαφώς, τις συνομιλίες και τις αμοιβαίες εξυπηρετήσεις, χαρακτήρισε την όλη συζήτηση ως κουτσομπολιό. «Εγώ δεν κάνω κουτσομπολιό. Θέλετε να με ρωτήσετε για την ανεργία, την ακρίβεια, τις επενδύσεις, το ΑΕΠ; Για τον Φουρθιώτη να μιλήσετε μόνοι σας. Πόσο πιο χαμηλά θα μας φτάσει ο ΣΥΡΙΖΑ;», είπε εκνευρισμένος στους συντελεστές της εκπομπής.

Τα καλά και συμφέροντα για τον υπουργό Ανάπτυξης, ο οποίος ξέχασε πως η κυβέρνησή του είχε κάνει «σημαία» της πρόσφατα μια «αποκάλυψη», στηριζόμενη σε φήμες και κουτσομπολιό, για την υποτιθέμενη παραλιακή βίλα του Αλέξη Τσίπρα, «αποκάλυψη» που αναγκάστηκαν να πάρουν πίσω άρον άρον οι συντάκτες της. Ή, μήπως, ήταν αποκάλυψη και όχι κουτσομπολιό η υπόθεση με τον Αρτεμίου και τις σχέσεις του με το Μέγαρο Μαξίμου επί Αλέξη Τσίπρα, που η Ν.Δ. είχε επίσης κάνει «σημαία» της;

Ο εύκολος στα λόγια, όμως, κ. Γεωργιάδης, αλλά με ασθενή μνήμη, επιχείρησε να απαξιώσει τις επιβεβαιωμένες σχέσεις ενός υπόδικου με την κυβέρνησή του, σχέσεις που ο κ. Γεραπετρίτης και άλλοι υπουργοί θεωρούσαν πολύ στενές και εγκάρδιες. «Θέλετε στα σοβαρά να καταστήσουμε στην Ελλάδα κεντρικό πρωταγωνιστή τον Μένιο Φουρθιώτη; Εγώ αρνούμαι να καταστήσω πρωταγωνιστή των πολιτικών εξελίξεων στην Ελλάδα τον Μένιο Φουρθιώτη», είπε ακόμα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, μιλώντας στον ΑΝΤ1, και συνέχισε: «Αντί να μιλάμε για την επένδυση της JP Morgan ασχολούμαστε τον Μένιο Φουρθιώτη. Το να μιλάει κάποιος με κάποιον δεν είναι ποινικό αδίκημα… Ο αρχηγός της αντιπολίτευσης μίλησε 20 λεπτά για τον Μένιο Φουρθιώτη. Τεράστιο θέμα».

Είναι πράγματι τεράστιο θέμα, κ. Γεωργιάδη, που το μισό υπουργικό συμβούλιο υποκλινόταν στον υπόδικο Μένιο Φουρθιώτη, πρώην μάνατζερ μιας πορνοστάρ…

  • Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:

Μένος Άδωνη κατά της «δημοκρατίας»

Το μένος του Άδωνη Γεωργιάδη κατά της «δημοκρατίας» είναι πρωτοφανές και εκδηλώθηκε χθες ακόμα μία φορά. Συνοδεύτηκε μάλιστα με απειλές και εκφοβισμούς έπειτα από τα δημοσιεύματα της εφημερίδας για την «περίεργη» αρχειοθέτηση της πιθανής εμπλοκής του στο σκάνδαλο Novartis. Επιπλέον ο κ. Γεωργιάδης προανήγγειλε προσφυγή στη Δικαιοσύνη με αγωγή κατά της «δημοκρατίας» και του «Documento», αν δεν του ζητήσουν συγγνώμη!

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή και παραποιώντας την πραγματικότητα, είπε πως η «δημοκρατία» ήταν «η εφημερίδα που είχε δημοσιεύσει πρωτοσέλιδο κατά του Αγγελή, όταν θέλαν να φάνε τον Αγγελή γιατί δεν δεχόταν να κάνει τη σκευωρία… Ποια εφημερίδα έβγαλε πρωτοσέλιδο με διαρροή που οδήγησε τον Αγγελή στο να παραιτηθεί και να φύγει από τη μέση όταν ηρνείτο ο Αγγελής να γίνει μέρος της σκευωρίας; Θυμάστε ποια εφημερίδα ήταν αυτή; Η “δημοκρατία”».

Μόνο που ο κ. Γεωργιάδης, συνηθισμένος να παραποιεί την πραγματικότητα, «ξέχασε» να αναφέρει ότι ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιωάννης Αγγελής ομολόγησε ο ίδιος ότι αρνήθηκε να παραλάβει στοιχεία από τους Αμερικανούς το 2018 που αφορούσαν λογαριασμό συγγενικού προσώπου ενός εκ των εμπλεκόμενων πολιτικών προσώπων στη υπόθεση Novartis, θέμα για το οποίο του ασκήθηκε έλεγχος.

Επομένως γιατί εγκαλεί τη «δημοκρατία» ο κ. Γεωργιάδης; Επειδή έγραψε κάτι απολύτως αληθές; Τι έπρεπε να πράξει δηλαδή η εφημερίδα μας; Να θάψει την είδηση του αντιεισαγγελέα που αρνείται να παραλάβει στοιχεία από ξένες Αρχές; Τότε ήταν που δεν θα έκανε καλά τη δουλειά της και θα συμμετείχε σε… σκευωρίες απόκρυψης ειδήσεων!

Επίσης ο κ. Γεωργιάδης επιτέθηκε στη «δημοκρατία» ενοχλημένος και για τη χθεσινή της αποκάλυψη ότι πάνω σε σκανδαλωδώς αναληθές και κατασκευασμένο στοιχείο, που κακοποιεί βάναυσα την πραγματικότητα, βασίστηκε η πράξη αρχειοθέτησης του φακέλου του. Ο κ. Γεωργιάδης υποστηρίζει ψευδώς ότι η εφημερίδα με την αποκάλυψη αυτή βρίζει τον εισαγγελέα.

Ίσως δεν έχει μάθει ότι η δουλειά των δημοσιογράφων είναι να ψάχνουν τα πάντα και να διατυπώνουν ερωτήματα ή να φωτίζουν πτυχές που μένουν στο σκοτάδι. Οποιους κι αν αφορά κάτι τέτοιο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This