Ένα 19χρονο παιδί σφαγιάστηκε στη Θεσσαλονίκη και ο πρωθυπουργός έκανε πλάκα με σουγιάδες

Απώλεια ενσυναίσθησης από έναν άνθρωπο που καθημερινά αποδεικνύεται άκρως επικίνδυνος

Must Read

Μία ακόμα μαύρη κηλίδα έγραψε στην πολιτική ιστορία της Ελλάδας ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του χθες στην Θεσσαλονίκη.

Δεν μιλάμε για τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και την εκκένωση ακόμα και των πεζοδρομίων και των στάσεων λεωφορείων, για να μην υπάρξει καμία αντίδραση στο πρόσωπο του κατά τα άλλα «δημοφιλή» πρωθυπουργού.

Μιλάμε για το απόλυτο αίσχος που διαδραματίστηκε στην Νέα Μηχανιώνα. Λίγα χιλιόμετρα από το σημείο που λίγες ώρες πριν είχε δολοφονηθεί με μαχαιριές ένα 19χρονο παιδί από μία συμμορία δολοφόνων. Ένα έγκλημα που συγκλόνισε ολόκληρη την Ελλάδα.

Οι ιδιοκτήτες του εργοστασίου λοιπόν μπροστά στις κάμερες έκαναν δώρο στον πρωθυπουργό σουγιάδες, λέγοντάς του: «και μερικά σουγιαδάκια της εταιρείας αν δεν κάθεται καλά ο Πολάκης ή ο Τσίπρας».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αντέδρασε χασκογελώντας λέγοντας «όχι, όχι, δεν χρειάζονται αυτά».

Και τότε εκείνοι συνέχισαν την απαράδεκτη κίνηση λέγοντας «αν δεν κάθονται καλά Τσίπρας και Πολάκης να τους ξυρίζετε» γελώντας με το χονδροειδές αστείο τους ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης τους ευχαριστούσε για το δώρο.

Θα μπορούσε να είναι σκηνή από την ταινία «ξύπνα Βασίλη» με την κυρία Φαρλάκου και τον ποιητή Φανφάρα, εάν δεν είχε χυθεί αθώο αίμα λίγες ώρες πριν στην ίδια πόλη.

Δείτε το βίντεο με το συμβάν:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This