Το βίντεο με τον Άδωνι που στέλνει χιλιάδες πολίτες στα ATM

Ψάχνουν να βρουν εμβάσματα στους λογαριασμούς τους οι πολίτες...

Must Read

Χιλιάδες πολίτες που πίστευαν ότι ο Άδωνις είναι ένας από αυτούς, σπεύδουν στις τράπεζες προκειμένου να διαπιστώσουν μήπως έχουν κι αυτοί απροσδιόριστες καταθέσεις στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς…

Ωστόσο έπεσαν από τα σύννεφα όταν διαπίστωσαν ότι τελικά ο υπουργός Ανάπτυξης έχει άλλες «χάρες» και δεν είναι ένας από τους απλούς πολίτες. Αλλιώς δεν εξηγείται ότι στους λογαριασμούς του τότε αντιπρόεδρου της ΝΔ και στενού συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη, προέκυψαν «αρκετές αδιευκρίνιστες πιστώσεις κάθε έτος», οι οποίες αφορούν σε «αδιευκρίνιστα ποσά του ιδίου και των συγγενικών του προσώπων».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους σχετικούς ελέγχους που αναφέρονται στην πράξη αρχειοθέτησης της δικογραφίας δικογραφίας για τον Άδωνι και τη Novartis εντοπίστηκαν αδιευκρίνιστες πιστώσεις 34.252 ευρώ, όπως επίσης και εμβάσματα ύψους 18.800 ευρώ από την εταιρεία «ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ ΑΝΩΝ. ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚ (ΣΚΑΙ)», όπως αποκάλυψε το documento.gr.

https://www.tiktok.com/@anonymos_ellinas/video/7051009893461019910

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This