Χρήστος Στυλιανίδης: Όλα για το 1,7 δις

Must Read

Σε ντίλερ των ραντάρ και του προγράμματος «Αιγίς» των 1,7 δις εξελίχθηκε ο Χρήστος Στυλιανίδης στην Βουλή με την απόλυτη στήριξη του Κυριάκου ο οποίος συμφώνησε ότι αφού οι μετεωρολόγοι δεν προβλέψανε το χιόνι στον… πόντο χρειαζόμαστε ραντάρ για να ξέρουμε πόσο ακριβώς χιόνι θα πέσει στην Μεσογείων!

Η μπίζνα της πολιτικής προστασίας είναι πολύ χοντρή και είχε φροντίσει να την προαναγγείλει ο Κυριάκος από την Βαρυμπόμπη (τότε την είχε ανεβάσει στα 2 δις) με φόντο το καμένο δάσος.

Ο Στυλιανίδης που στην συνέχεια ανέλαβε την … υλοποίηση ήταν αποκαλυπτικός στην Βουλή λέγοντας ότι «θα βρούμε τον τρόπο τον νομικό» (δες απευθείας ανάθεση) ώστε «να επιταχύνουμε τις διαδικασίες» και έκλεισε την ομιλία του με την φοβερή ατάκα ότι «πολιτική προστασία σημαίνει κατεπείγον και τίποτα άλλο!».

Τρίβουν τα χέρια τους οι «ημέτεροι» αλλά όλα γίνονται για να μην θρηνήσουνε ανθρώπινες ζωές!

https://youtu.be/SySiw9ez5y8

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This