Τα ψώνια υπουργού σε kinky «ναό της ηδονής» στο Κολωνάκι

Οι αγορές ίδιων σετ επί... τρία! Εχει σύζυγο, «επίσημη» ερωμένη καλλιτέχνιδα & πρόσφατα απέκτησε και τρίτη «παρτενέρ»

Must Read

Παντρεμένος κορυφαίος υπουργός και ιδιαίτερα άτακτος στην προσωπική του ζωή, που είναι ερωτευμένος με τον φακό και έχει μόνιμο στασίδι σε ενημερωτικές εκπομπές ή δελτία ειδήσεων, εθεάθη όχι μία, όχι δύο, αλλά πολλές φορές να εισέρχεται καμαρωτός καμαρωτός στο πιο kinky κατάστημα του Κολωνακίου, αδιαφορώντας για τα αδηφάγα μάτια περαστικών και γειτόνων!

Και λέμε kinky γιατί το συγκεκριμένο κατάστημα δεν ειδικεύεται σε… φανέλες ή… τσίγκινα σωβρακάκια (που είναι και της μοδός μετά την περιβόητη ατάκα εντός της Βουλής του Παύλου Πολάκη), αλλά σε άκρως αισθησιακά γυναικεία εσώρουχα, φετιχιστικές στολές και βοηθήματα (από μαστίγια και χειροπέδες, μέχρι και… φίμωτρα για τους λάτρεις του σαδομαζοχισμού)!

Δεν του καίγεται καρφάκι

Ο «κύκλος» των πρωτοφανών περιστατικών με πρωταγωνιστή το μέλος της κυβέρνησης πρώτης γραμμής έχει πολλά «επεισόδια», μια και ο ίδιος, χωρίς να του καίγεται καρφάκι αν θα γίνει βούκινο ή θα κρεμαστεί στα μανταλάκια, είναι τόσο ασυγκράτητος στα πικάντικα ψώνια του, που χωρίς καμία προφύλαξη επισκέπτεται το κατάστημα όχι μόνος του, αλλά με κουστωδία ανδρών της ασφάλειάς του και υπηρεσιακών αυτοκινήτων!

Ο υπουργός κατεβαίνει από θηριώδες μαύρο τζιπ, με τους άνδρες ασφαλείας να ακροβολίζονται κι εκείνος μπαίνει στον «ναό της ηδονής» που έχει κι άλλο «παράρτημα» στο κέντρο της Αθήνας! Το αποκλειστικό ρεπορτάζ της «Espresso» γίνεται όμως ακόμη πιο πικάντικο με όσα θα σας αποκαλύψουμε! Βλέπετε, ο συγκεκριμένος υπουργός μάς έχει απασχολήσει με τα ερωτικά του τερτίπια και στο πρόσφατο παρελθόν!

Οπως είναι σε θέση να γνωρίζει η «Espresso», ο κύριος υπουργός στα γουστόζικα ψώνια του έχει μια «αδυναμία»: Αγοράζει τρία ίδια σετ αισθησιακών και kinky εσωρούχων για τις κυρίες για τις οποίες προορίζονται τα εν λόγω δωράκια!

Τις απατάει όλες

Και εδώ όμως είναι το ωραίο στην απίθανη υπόθεση που βγάζουμε σήμερα στο φως της δημοσιότητας, γιατί, καταπώς φαίνεται, ο παντρεμένος υπουργός απατά εκτός από τη σύζυγό του και την εδώ και πολύ καιρό «επίσημη» ερωμένη του με μια άλλη ερωμένη!

Αποκαλυπτικό πρωτοσέλιδο

Ηταν τέλη Νοεμβρίου του 2020, όταν η «Espresso» είχε προκαλέσει Ρίχτερ ακόμη και στο Μέγαρο Μαξίμου με την πρωτοσέλιδη αποκάλυψή της για τον συγκεκριμένο κορυφαίο υπουργό και την καλλιτέχνιδα ερωμένη του, την οποία επισκέπτεται στη ερωτική τους φωλίτσα στα νότια προάστια, αλλά και τις αποδράσεις του παράνομου ζευγαριού σε πολυτελή resorts πίσω από την πλάτη της γυναίκας του.

Επισκέψεις που είχαν όμως και απρόοπτα, μια και σε μία από αυτές το κυβερνητικό στέλεχος είχε έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με εμμονικό θαυμαστή της καλλιτέχνιδος, που την ήθελε σαν τρελός και την έστηνε κάτω από την ερωτική της φωλίτσα! Βέβαια, η ίδια σήμερα, διαβάζοντας το ρεπορτάζ της «Espresso», θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της, αφού τα σετ εσωρούχων που ψωνίζει ο υπουργός εραστής της προφανώς δεν προορίζονται αποκλειστικά για εκείνη, αλλά και για τη νέα του ερωμένη, που εργάζεται σε τηλεοπτικό σταθμό! Και ερωμένη και… απατημένη δηλαδή η καλλιτέχνις!

Προφανώς ο υπουργός είναι προνοητικός όταν αγοράζει τα ίδια σετ εσωρούχων επί… τρία. Επειδή ο αθεόφοβος δεν είναι τόσο παθιάρης για να τα σκίζει στις στιγμές που το μυαλό του θολώνει στα σεντόνια της ηδονής και να έχει καβάτζα τα άλλα… δύο! Απλά τα κάνει δωράκι και στις τρεις γυναίκες της ζωής του: τη σύζυγο, την «επίσημη» καλλιτέχνιδα ερωμένη και τη φρέσκια ερωμένη από τον χώρο των media!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This