Νέο «χτύπημα» Κύρτσου κατά της Κυβέρνησης: «Μήνυμα πολιτικού κυνισμού και ηθικής υποβάθμισης»

«Κλειδωμένη» στο στόχαστρό του η Κυβέρνηση

Must Read

Με αφορμή την ανακοίνωση για χαλάρωση κάποιων εκ των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό, ο Ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κύρτσος εξαπέλυσε νέα «φαρμακερά» βέλη κατά των κυβερνητικών αποφάσεων.

Έκανε λόγο για «χαλάρωση των χαλαρών και ανεπαρκών μέτρων για την πανδημία», ενώ έχοντας ξεπεράσει τους 25.000 νεκρούς, σχολίασε: «Πάμε δυνατά για 30.000 αλλά οι αρμόδιοι στέλνουν μήνυμα… επιστροφής στην κανονικότητα».

Και αυτό, σύμφωνα με τον «γαλάζιο» Ευρωβουλευτή, είναι «μήνυμα πολιτικού κυνισμού και ηθικής υποβάθμισης».

Έγραψε χαρακτηριστικά στο twitter: «Υγειονομικό ρίσκο με την χαλάρωση των χαλαρών και ανεπαρκών μέτρων για την πανδημία. Περάσαμε τους 25000 θανάτους, πάμε δυνατά για 30000 αλλά οι αρμόδιοι στέλνουν μήνυμα..επιστροφής στην κανονικότητα. Εγώ το αντιλαμβάνομαι σαν μήνυμα πολιτικού κυνισμού και ηθικής υποβάθμισης».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This