Γελάει το διαδίκτυο με τη νεολαία ΣΥΡΙΖΑ!

Τεράστια γκάφα στο «αντιπολεμικό μήνυμά» της: Μπέρδεψε το σήμα της ειρήνης με αυτό της Mercedes

Must Read

Επική γκάφα της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ που, αντί να δώσει «αντιπολεμικό μήνυμα», προμόταρε τη… Mercedes, προσφέροντας ένα ευχάριστο διάλειμμα από την πολεμική ατμόσφαιρα στους χρήστες του twitter. Τι ακριβώς συνέβη;

Ενώ το περιεχόμενο της ανάρτησης ήταν… αναμενόμενο, αντί στην εικόνα που μπήκε να υπάρχει το σήμα της ειρήνης, μπήκε το σήμα της… Mercedes, προκαλώντας ορυμαγδό ειρωνικών σχολίων. Αντί λοιπόν οι χρήστες να ασχοληθούν με το περιεχόμενο της ανάρτησης που σημείωνε πως «Ο εφιάλτης του πολέμου επιστρέφει στην Ευρώπη, με αφήγημα που έχουμε ξανακούσει και τις ίδιες καταστροφικές συνέπειες», ασχολήθηκαν με το γιατί μπερδεύτηκαν κατ’ αυτόν τον τρόπο οι νεολαίοι του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αναρωτιούνταν αν, αντί για την ειρήνη, είχαν στο μυαλό τους πολυτελή αυτοκίνητα.

Κατά τα άλλα, στην ανακοίνωση σημειωνόταν πως «πρέπει να εξασφαλιστεί πως η χώρα μας δεν θα εμπλακεί στις πολεμικές επιχειρήσεις. Να μη γίνει ένας ακόμα λαός θυσία στον βωμό των ιμπεριαλιστικών σχεδιασμών των μεγάλων δυνάμεων».

Μπορεί η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ όταν το κατάλαβε να κατέβασε την ανάρτηση, όμως ήταν ήδη πολύ αργά, καθώς οι χρήστες είχαν προλάβει να απαθανατίσουν το στιγμιότυπο, το οποίο, εκτός από το twitter, μεταφέρθηκε και σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκαλώντας τις ίδιες αντιδράσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This