Ο Οικονόμου προανήγγειλε παρεμβάσεις για την τιμή της βενζίνης

Δεν θα είναι οριζόντιες και θα αφορούν τους οικονομικά ασθενέστερους, αν και την ίδια ενίσχυση χρειάζεται ολόκληρη η κοινωνία!

Must Read

Το βράδυ της Πέμπτης ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ αποκάλυψε ότι θα υπάρξουν παρεμβάσεις στις τιμές των καυσίμων. Το πρωί του Σαββάτου και πάλι στον ΣΚΑΪ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, ανέφερε ότι την επόμενη βδομάδα η κυβέρνηση θα ανακοινώσει μέτρα στήριξης νοικοκυριών και επιχειρήσεων, όσον αφορά στις ανατιμήσεις και στην εκρηκτική άνοδο της τιμής των καυσίμων.

Λέγοντας ότι η κυβέρνηση θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να μετριάσει τις επιπτώσεις των ανατιμήσεων, αναφέρθηκε στους λογαριασμούς ρεύματος και φυσικού αερίου, σημειώνοντας ότι όχι απλώς θα συνεχιστεί η οριζόντια στήριξη, αλλά θα ενισχυθεί.

Για την τιμή της βενζίνης δήλωσε ότι «έχει ξεφύγει επικίνδυνα» και επεσήμανε ότι δε θα μείνει έξω από το πεδίο των κυβερνητικών παρεμβάσεων, όμως «πάντοτε στο πλαίσιο λελογισμένων κινήσεων»!

Τι σημαίνει αυτό; Ότι μπορεί στο πακέτο στήριξης της κυβέρνησης να περιλαμβάνεται η επιδότηση για τη βενζίνη και το πετρέλαιο θέρμανσης, όμως η ελάφρυνση δεν θα έχει οριζόντια μείωση φόρου, αλλά θα στοχεύει στους οικονομικά ασθενέστερους. Φυσικά η κυβέρνηση κάνει πως δεν βλέπει ότι σε τόσο ακραίες συνθήκες όλη η κοινωνία έχει ανάγκη ενίσχυσης και υποστήριξης!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This