Κρίση ειλικρίνειας Πέτσα για πρόωρες εκλογές: «Θα χάναμε τώρα»!

Μετά το αρχικό σοκ, στο Μαξίμου τού ζήτησαν να ανασκευάσει

Must Read

Δύο απανωτά σοκ μέσα σε δύο μέρες έπαθαν στο Μέγαρο Μαξίμου από τις απίθανες δηλώσεις του Στέλιου Πέτσα. Ο ανεκδιήγητος αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, ο οποίος δήλωσε την Παρασκευή ότι η κυβέρνηση εφαρμόζει μαρξιστική πολιτική, την επομένη αποκάλυψε, χωρίς να το καταλάβει, ότι η κυβέρνηση είναι στο χειρότερο σημείο της και αν γίνονταν εκλογές τώρα, θα τις έχανε…

Σε τηλεοπτική του εμφάνιση και απαντώντας σε ερώτηση για το αν θα γίνουν πρόωρες εκλογές, υποστήριξε ότι δεν θα γίνουν εκλογές το 2022, γιατί, παρόλο που η κυβέρνηση έχει κάνει εξαιρετικά τη δουλειά της παντού, η ακρίβεια θα κάνει τους πολίτες να θέλουν να την εκδικηθούν. «Οχι, δεν βλέπω εκλογές το 2022, πρώτον, γιατί ο πρωθυπουργός είναι κατηγορηματικός πάντα ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2023 και, δεύτερον, γιατί, όταν είμαστε σε μια περίοδο αναταραχής όπως αυτή, είναι λογικό, όταν κάποιος τα βγάζει με δυσκολία, να θέλει να τιμωρήσει την κυβέρνηση, ανεξαρτήτως αν τα έχει πάει εξαιρετικά σε άλλα πεδία», δήλωσε στο Mega.

Η δήλωσή του αυτή που βγάζει σκάρτες όλες τις δημοσκοπήσεις οι οποίες δίνουν διψήφιο προβάδισμα στη Ν.Δ. και δείχνει ότι η κυβέρνηση πληρώνει ακριβά την αδράνειά της για την αντιμετώπιση της ακρίβειας, που σαρώνει το οικογενειακό εισόδημα, έσκασε σαν βόμβα στο Μαξίμου. Δεν πίστευαν στα αυτιά τους με αυτό που άκουσαν και το οποίο έγινε αμέσως viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού γκρεμίζει το αφήγημα της κυβέρνησης ότι δήθεν ο κόσμος επικροτεί την κυβερνητική πολιτική.

Διαστρέβλωση

Του ζητήθηκε διορθωτική δήλωση, ενώ η ενόχληση του πρωθυπουργού ήταν μεγάλη και χθες μίλησε για διαστρέβλωση: «Η διαστρέβλωση δεν είναι πολιτική. Οι πολίτες ζητούν σταθερότητα και ασφάλεια. Και εμπιστεύονται την κυβέρνηση του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη, που με σύνεση και ενότητα οδηγεί τη χώρα μπροστά. Και αποστρέφονται την πολιτική παραφροσύνη του ΣΥΡΙΖΑ, που ζητάει εκλογές, ενώ τις τρέμει».

Αμήχανη διόρθωση που επιβεβαιώνει την αλήθεια, την οποία, παραφράζοντας τη γνωστή παροιμία, «από μικρό κι από τον… Πέτσα τη μαθαίνεις».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This