Ανίκανος!

Για άλλη μια φορά δεν κατάφερε να υπερασπίσει τα συμφέροντα της χώρας του

Must Read

Οι «27» χορήγησαν στην Ισπανία και την Πορτογαλία ειδική άδεια να διαχειρίζονται τις δικές τους τιμές ηλεκτρικής ενέργειας. Αυτό πέτυχαν οι πρωθυπουργοί, απειλώντας ακόμα και να τινάξουν την σύνοδο της ΕΕ στον αέρα. Το πέτυχαν όμως.

 

Εμείς, στείλαμε πάλι τον Μητσοτάκη για να περιφέρει το κοστούμι του, με την ελπίδα ότι κάποιος θα τον χαιρετήσει. Παρότι σύμφωνα με τον ΟΟΣΑ το κόστος ενέργειας στην Ελλάδα είναι το μεγαλύτερο σε σχέση με τις αμοιβές των εργαζομένων από όλα τα κράτη μέλη του οργανισμού, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν κατάφερε να πάρει το παραμικρό για την χώρα του, τον λαό του, την εθνική οικονομία.

Όπως δεν κατάφερε να πάρει το παραμικρό όταν η Τουρκία εισέβαλε στην Ελλάδα μέσω του παράνομου τουρκολιβυκού μνημονίου, μέσω των παράνομων ερευνών στο Αιγαίο, με τις τουρκικές φρεγάτες να παρεμποδίζουν ακόμα και την δράση ευρωπαϊκού ερευνητικού σκάφους το οποίο επιχειρούσε υπό ελληνική διοίκηση.

Μιλάμε πλέον για τον πιο ανίκανο πρωθυπουργό από συστάσεως του νεότερου ελληνικού κράτους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This