Κρεσέντο Κύρτσου κατά Μητσοτάκη για οικονομία, εθνικά, πανδημία!

Πήρε «φωτιά» το πληκτρολόγιο!

Must Read

Με ένα μπαράζ από… τιτιβίσματα ο Ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος για μια ακόμη φορά εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη για όλα τα θέματα που ταλανίζουν τη χώρα μας. Από τα εθνικά και την πανδημία, μέχρι τα οικονομικά και τις συνέπειες της πολιτικής της Κυβέρνησης στο ουκρανικό.

Αναφερόμενος στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ και τα ανύπαρκτα κέρδη της Ελλάδας από αυτήν, ο Γιώργος Κύρτσος σχολίασε:

«Αποστολή εξετελέσθη από Μητσοτ. σε Βρυξέλλες. Δεν είπε τίποτα για μείωση εξάρτησης από φυσικό αέριο. Κάλυψε κερδοσκοπία στην Ελλάδα καταγγέλλοντας κερδοσκοπία στην ΕΕ. Δεσμεύτηκε για ακριβότερο φ.αέριο από ΗΠΑ. Οι «αεριούχοι» χαρούμενοι. Η συνέχεια στους λογαριασμούς ηλεκτρικού».

Σε νέα του ανάρτηση για την οικονομική κατάσταση της χώρας μας, ο Ευρωβουλευτής σχολιάζει:

«Την περίοδο 2012-2020 το ελληνικό ΑΕΠ,υποχώρησε με ρυθμό 1,5% το χρόνο. Τα ρίχνουμε σε διεθνή κρίση,πανδημία. Την ίδια περίοδο η Ιρλανδία-χτυπήθηκε 1η από κρίση και χρεωκόπησε- αύξησε το ΑΕΠ της με ετήσιο ρυθμό 7%. Κάτω από τον πήχη και κάποτε πρέπει να αρχίσουμε να ψαχνόμαστε».

Σε ότι αφορά τα εθνικά θέματα, ο κ.Κύρτσος σχολίασε τη χθεσινή ανακοίνωση Μακρόν για κοινή αποστολή Ελλάδας, Τουρκίας, Γαλλίας στη Μαριούπολη:

«Η ανακοίνωση από Μητσοτάκη-την 25η Μαρτίου-πιθανής ανθρωπιστικής αποστολής στη Μαριούπολη από Ελλάδα,Γαλλία και..Τουρκία, δείχνει: Ότι πρωταγωνιστεί στο νατοϊκό «ξέπλυμα» της Τουρκίας μέσω πολέμου στην Ουκρανία. Πως εθνικοί συμβολισμοί και ευαισθησίες δεν τον αφορούν».

Ένα σχόλιο είχε να κάνει όμως και για την πανδημία:

«Το τελευταίο 7μηνο είχαμε στην Ελλάδα 17000+θανάτους από πανδημία. Πρόκειται για εθνικό σκάνδαλο. Γεμίσαμε τα νεκροταφεία ενώ στην ΕΕ υπήρξε μείωση θανάτων Υπεύθυνοι: Μητσοτάκης που αδρανεί. Όσοι τον καλύπτουν. ΜΜΕ που έμειναν στο α 6μηνο πανδημίας. Δικαιοσύνη που κοιτάει αλλού».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This