Όλγα Γεροβασίλη: Ο Πρόεδρος της Βουλής να προστατεύσει το κοινοβούλιο

«Αυτό που έγινε δεν το θεωρούμε τυχαίο και οφείλει η χώρα να αντιδράσει»

Must Read

Τουλάχιστον μία δήλωση δυσαρέσκειας προς την ουκρανική πλευρά αναμένει από τον πρόεδρο της Βουλής ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την «παρέλαση» των Αζόφ από τη Βουλή με αφορμή την ομιλία Ζελένσκι. Η απαίτηση διατυπώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες στην Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής από την γραμματέα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη.

«Ακούσαμε την δήλωση του πρωθυπουργού ότι ήταν μία “ιστορική ημέρα”. Είναι ατόπημα του Κ. Μητσοτάκη να μιλά για “ιστορική ημέρα” την ημέρα που έφερε τους ναζιστές να μιλούν στη Βουλή. Υπάρχει κάτι που πρέπει να ντρεπόμαστε για τη σημερινή ημέρα. Ότι μέλος των Αζόφ -τουλάχιστον ένα- απευθύνθηκε στη Βουλή», τόνισε η Ολγα Γεροβασίλη μιλώντας σε δημοσιογράφους μετά την Διάσκεψη και πρόσθεσε: «ζητήσαμε εξηγήσεις και όφειλαν οι υπηρεσίες της Βουλής να δουν το βίντεο. Η απάντηση του προέδρου ήταν ότι δεν το ήλεγξαν».

«Κατανοούμε τη λογική του αιφνιδιασμού, ωστόσο το ότι μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει δήλωση του προέδρου…», σχολίασε και πρόσθεσε πως «ζητάμε σαφή δήλωση του προέδρου της Βουλής για προστασία του ελληνικού κοινοβουλίου». Μάλιστα επεσήμανε ότι «στο τέλος της διαδικασίας στην Ολομέλεια έπρεπε να είχε υπάρξει έκφραση δυσαρέσκειας» εκ μέρους του Κ. Τασούλα.

«Το μεγαλύτερο θέμα ήταν ότι θα υποδεχόμαστε τον πρόεδρο Ζελέσνκι, όμως αυτό που έγινε δεν το θεωρούμε τυχαίο και οφείλει η χώρα να αντιδράσει. Και ο Ζελένσκι το ήξερε. Εμείς είχαμε το βίντεο από πριν και όφειλε η Βουλή να το επεξεργαστεί. Ο Ζελένσκι ήξερε. Δεν σχολιάζω αν το ήθελε. Η Βουλή έχει διπλωματικό γραφείο», υπογράμμισε η Ολγα Γεροβασίλη σημειώνοντας με νόημα πως «αυτοί που είχαν το βίντεο ήξεραν τι λέει».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This