Ξαφνικά θυμήθηκε να ζητήσει πρόωρες εκλογές ο Ανδρουλάκης

Μόλις πριν λίγο καιρό δήλωνε πως είναι ανεύθυνο και αναξιόπιστο το αίτημα για εκλογές!

Must Read

Μόλις πριν τρεις μήνες ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης δήλωνε πως είναι ανεύθυνο και αναξιόπιστο το αίτημα για εκλογές, ενώ ο αριθμός των θυμάτων της πανδημίας του κορωνοϊό καθημερινά ήταν τριψήφιος.

Σήμερα όμως θυμήθηκε να ζητήσει πρόωρες εκλογές, με επιχείρημα ότι η κυβέρνηση αδυνατεί να διαχειριστεί τη δύσκολη οικονομική συγκυρία της χώρας. Αυτό είπε σε συνέντευξή του στο STAR Κεντρικής Ελλάδας, τονίζοντας πως οι υπουργοί έχουν πλέον κατεβάσει τα μολύβια, και μοναδικός υπεύθυνος είναι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Φυσικά φρόντισε να ξεκαθαρίσει ότι δεν επιθυμεί να μπει σε πολιτικά παιχνίδια και να ζητεί συνεχώς προσφυγή στις κάλπες.

Όπως μετέδωσε στο OPEN η Κάτια Φωτιάδου, η ύφεση της πανδημίας που συνοδεύεται με την άρση των μέτρων που ισχύει από την Πρωτομαγιά, αλλά και η ασφυκτική πίεση νοικοκυριών και επιχειρήσεων από τις αυξήσεις στην ενέργεια, οδηγούν τον πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ σε αίτημα για πρόωρες εκλογές.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This