Μπακογιάννης Vs Θεοδωρικάκος… η συνέχεια – «Ο Υπουργός ας περπατήσει στις γειτονιές της Αθήνας»

«Πηγές» του Δήμου Αθηναίων, απάντησαν στους «κύκλους» του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη!

Must Read

Μαίνεται ο «εμφύλιος» που ξέσπασε ανάμεσα στα στελέχη της κυβερνητικής παράταξης, με τους Κώστα Μπακογιάννη και Τάκη Θεοδωρικάκο να έχουν βγάλει τα… ακονισμένα μαχαίρια τους και να καταφέρουν «χτυπήματα» εναλλάξ.

Νωρίτερα, ο Δήμαρχος Αθηναίων είχε στραφεί κατά του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, τον οποίο μάλιστα κατηγόρησε ανοιχτά για την κατάσταση που επικρατεί αναφορικά με την εγκληματικότητα, σχολιάζοντας μάλιστα ότι προσπαθεί να τον συναντήσει εδώ και έναν μήνα, χρησιμοποιώντας την χαρακτηριστική ατάκα «Τάκη, έχουμε πρόβλημα και πρέπει να κάνουμε κάτι να το λύσουμε».

Ακολούθησε η αιχμηρή απάντηση του Τάκη Θεοδωρικάκου μέσω «κύκλων» («Γιατί προχώρησε σε τέτοιες δηλώσεις ο Δήμαρχος; Τι αλήθεια θέλει; Την εφαρμογή των νόμων ή την κατάσταση ανομίας που επικρατούσε στο κέντρο της πρωτεύουσας;») και η πιο… soft επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη («Η πραγματικότητα είναι ότι ο Δήμαρχος Αθηναίων, κ. Κώστας Μπακογιάννης, είναι σε συνεχή επαφή και συνεργασία με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Ελευθέριο Οικονόμου, ο οποίος παρακολουθεί από κοντά τις δράσεις της Ελληνικής Αστυνομίας για την ενίσχυση της ασφάλειας στο κέντρο και στις γειτονιές της Αθήνας, εκ μέρους του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη»).

Reloaded

Το σήριαλ όμως, δεν έμεινε εκεί. Είχε και συνέχεια, καθώς στους «κύκλους» του Υπουργείου, απάντησαν οι «πηγές» του Δήμου Αθηναίων καλώντας τον Τάκη Θεοδωρικάκο να περπατήσει στις γειτονίες της Αθήνας για να δει τις πραγματικότητες!

«Ο Υπουργός ας περπατήσει στους δρόμους και τις γειτονιές της Αθήνας για να δει και των κατοίκων τις πραγματικότητες. Ο Δήμαρχος θα τον συνοδεύσει και θα τον ξεναγήσει ευχαρίστως. Άλλη ανακοίνωση, δήλωση, ανάρτηση, δεν έχει. Δεν είναι δική μας δουλειά αυτή», ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This