Προειδοποίηση Θεοχάρη σε ΠΑΣΟΚ: Δεν πιστεύω να μην ψηφίσετε την συμφωνία!

Θερμό επεισόδιο στο κοινοβούλιο

Must Read

Η ομιλία του εισηγητή του ΠΑΣΟΚ – Κιν Αλ Βασίλη Κεγκέρογλου προκαλέσει αναταραχή στην κυβέρνηση, αφού ο τελευταίος έθεσε θέμα μη πώλησης των αμερικανικών μαχητικών αεροσκαφών στην Τουρκία, προκειμένου να προχωρήσει η συμφωνία Αμυντικής συνεργασίας Ελλάδας – ΗΠΑ.

Γραμμή που επιβεβαίωσε και ο Κώστας Σκανδαλίδης παίρνοντας το λόγο ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, ο οποίος μάλιστα αναρωτήθηκε για ποιο λόγο να ψηφιστεί σήμερα η συμφωνία Ελλάδας – ΗΠΑ στο ελληνικό κοινοβούλιο, όταν υπάρχουν τέτοιες εξελίξεις και προκύπτει τέτοιο σοβαρό θέμα, όπως αυτό με την παροχή των αμερικανικών F- 16 στην Τουρκία και της αναβάθμισης του υφιστάμενου στόλου της.

Αμέσως πήρε το λόγο ο Χάρης Θεοχάρης, ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. και απηύθυνε αυστηρή προειδοποίηση στο ΠΑΣΟΚ – Κιν Αλ: « Δεν πιστεύω να φέρνετε το θέμα των μαχητικών, προκειμένου να βρείτε αφορμή να μην ψηφίσετε την συμφωνία»!

Η συνέχεια όμως ήταν ακόμα πιο ενδιαφέρουσα. Ο Θεοχάρης υπενθύμισε ότι πριν από λίγα χρόνια η Τουρκία βρισκόταν στο πρόγραμμα των F 35, ενώ σήμερα δεν βρίσκεται. Άρα, δεν πρέπει και να μας ενοχλεί τόσο πολύ η ενδεχόμενη πώληση των F 16!

Φαίνεται ότι ο Θεοχάρης αποκάλυψε την γραμμή που θα κρατήσει και ο πρωθυπουργός, προκειμένου να μην απάντηση αναφορικά με το μείζον θέμα πώλησης των αμερικανικών μαχητικών στην Τουρκία, την ώρα που η Ελλάδα ετοιμάζεται να δώσει γη και ύδωρ στην υπερδύναμη μέσω της αμυντικής συμφωνίας η οποία αποδοκιμάζεται σχεδόν από όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This