Τσίπρας στο Kontra: «Κίνδυνοι για τα εθνικά μας συμφέροντα από την πολιτική της κυβέρνησης»

«Την Κυριακή, τα 1.000 εκλογικά τμήματα θα είναι 1.000 ταχυδρομεία που θα στείλουν επιστολές: τον λογαριασμό πίσω στο Μέγαρο Μαξίμου»

Must Read

Συνέντευξη στο Kontra Channel και τους δημοσιογράφους Γιώργο Μελιγγώνη, Νατάσα Γιάμαλη και Βασίλη Σκουρή παραχώρησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας κάνοντας δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση και αναφέροντας ότι παραδόθηκε άνευ όρων στους συμμάχους.

Ανέφερε ότι η κυβέρνηση «έχει το δόγμα του δεδομένου συμμάχου», ότι «τα δίνει όλα χωρίς αντάλλαγμα» και συνεχίζοντας ανέφερε συγκεκριμένα:

«Αυτό που είπα ότι η Ελλάδα ανανεώνει τις βάσεις επ’ αόριστον και μάλιστα στην Αλεξανδρούπολη που θα παίξει στρατηγικό ρόλο, στέλνει όπλα στην Ουκρανία και την ίδια στιγμή ως επιβράβευση οι ΗΠΑ στέλνουν F16 καινούργια για να πετούν πάνω από τα ελληνικά νησιά, αυτή η εικόνα δεν είναι σχήμα λόγου είναι πραγματικότητα». Μάλιστα έκανε λόγο για «πολιτική που ελλοχεύει κινδύνους για τα εθνικά μας συμφέροντα» και ότι «απέχει πάρα πολύ από την πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ».

Αναφερόμενος στις εσωκομματικές διαδικασίες του κόμματος του ο Αλέξης Τσίπρας έστειλε το μήνυμα ότι «την Κυριακή, τα 1.000 εκλογικά τμήματα θα είναι 1.000 ταχυδρομεία που θα στείλουν επιστολές: τον λογαριασμό πίσω στο Μέγαρο Μαξίμου».

Εκτενή αναφορά έκανε και στο θέμα των υπέρογκων λογαριασμών ρεύματος, καθώς και στα υπερκέρδη, λέγοντας: «Αναγκάστηκε ο κ. Μητσοτάκης στη Βουλή, κάτω από τη δική μου πίεση, -αν δεν υπήρχε ΣΥΡΙΖΑ δεν θα υπήρχε καν συζήτηση- να παραδεχτεί τα υπερκέρδη.
Τώρα, όλο αυτό που συμβαίνει είναι μια προσπάθεια της κυβέρνησης – του Μεγάρου Μαξίμου- στέλνοντας διαρκώς ραβασάκια και εντολές στη ΡΑΕ, να μαγειρέψει τα υπερκέρδη για να μην φορολογήσει τους φίλους του. Επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, το ετήσιο κόστος για τη διοίκηση της ΔΕΗ ήταν 1,5 εκατ. ευρώ. Σήμερα, με κυβέρνηση ΝΔ, έχει πάει στα 6 εκατ. ευρώ. Πήραν τους «κορυφαίους της αγοράς» για να λεηλατήσουν με κορυφαίο τρόπο τα πορτοφόλια των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων. Και τους επιβραβεύουμε με δημόσιο χρήμα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This