Ο Άδωνις πανηγυρίζει που η Pfizer δίνει μισθούς πείνας στους Έλληνες!

Περήφανος που οι Έλληνες με υψηλή κατάρτιση αμείβονται με χαμηλότερους μισθούς!

Must Read

Ως μεγάλη επιτυχία παρουσίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης το γεγονός ότι η Pfizer άνοιξε περισσότερες θέσεις εργασίας στην Ελλάδα επειδή είναι ικανοποιημένη με τα φτηνά «εργατικά χέρια» της χώρας μας!

Χωρίς αιδώ, ο υπουργός Ανάπτυξης κοκορεύτηκε στο Επιχειρηματικό Συνέδριο που διεξήχθη στην Αγία Νάπα την περασμένη Πέμπτη, για την ικανοποίηση της φαρμακοβιομηχανίας να εκμεταλλευτεί εργαζόμενους με υψηλή κατάρτιση αμείβοντάς τους με μισθούς πολύ χαμηλότερους από εκείνους των Βορειοευρωπαίων!

«Η Pfiser ήταν η πρώτη επένδυση που έκλεισα ως υπουργός Ανάπτυξης, η πρώτη μου επιτυχία» δήλωσε ο Άδωνις για να προσθέσει στη συνέχεια ότι η αρχική συμφωνία την pfizer ήταν το άνοιγμα Digital Center στη Θεσσαλονίκη και το άνοιγμα 200 θέσεων εργασίας. Όπως δήλωσε ο Άδωνις, έναν χρόνο αργότερα η φαρμακοβιομηχανία αποφάσισε να ανοίξει 500 θέσεις, στη συνέχεια 700 και μετά 100. Μάλιστα ο ίδιος ομολόγησε ότι όταν τους ρώτησε για ποιον λόγο άνοιξαν περισσότερες θέσεις, εκείνοι του απάντησαν: «Είμαστε ενθουσιασμένοι γιατί βρήκαμε ανθρώπους με πολύ υψηλή κατάρτιση, οι οποίοι πληρώνονται για να παράγουν πολύ υψηλό αποτέλεσμα με πολύ λιγότερα χρήματα απ΄ότι αν είχαμε τους ίδιους ανθρώπους στη Βόρειο Ευρώπη ή τη Βόρειο Αμερική».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This