Η σπαραξικάρδια απάντηση Γεωργιάδη για την πρόσληψη της θετής του κόρης στο Ελληνικό

«Άρα τα παιδιά μου δεν μπορούν να δουλέψουν πουθενά»...

Must Read

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε με την πρόσληψη της θετής κόρης του Άδωνι Γεωργιάδη στο Ελληνικό, δηλαδή σε έργο που εποπτεύει το υπουργείο του, στην Ολομέλεια και κατά τη λήξη της συζήτηση νομοσχεδίου του υπουργείου Ανάπτυξης, αισθάνθηκε την ανάγκη να απαντήσει.

Και η απάντησή του θυμίζει λίγο το «για την φουκαριάρα τη μάνα μου», καθώς ο Άδωνις Γεωργιάδης ουσιαστικά δήλωσε θιγμένος διότι τα παιδιά του δεν μπορούν να δουλέψουν πουθενά!

Όπως χαρακτηριστικά είπε: «Η κόρη μου έχει κάνει εξαιρετικές σπουδές. Δούλευε σε μια μεγάλη εταιρεία. Άνοιξε μια θέση στο Ελληνικό και την πήραν. Χαμηλόμισθη θέση. Το επιχείρημα είναι ότι δεν έπρεπε να προσληφθεί γιατί είμαι εγώ υπουργός και έχω εξουσία στο έργο. Υπονοεί ότι είναι κάποιου είδους πολιτική συναλλαγή. Όπως ξέρετε έχω αρμοδιότητα σε ένα τεράστιο κομμάτι της αγοράς. Για παράδειγμα έχω αρμοδιότητα σε όλα τα super market. Μπορεί να προσληφθεί η κόρη μου σε super market. Για εσάς όχι; Σε εστιατόρια και ξενοδοχεία; Πάλι όχι. Δηλαδή το παιδί μου δεν μπορεί να δουλέψει πουθενά στον ιδιωτικό τομέα. Μήπως μπορεί στο Δημόσιο; Πάλι όχι. Μήπως στο εξωτερικό. Ούτε και εκεί καθώς είδαμε την κριτική σας για τα παιδιά του πρωθυπουργού. Άρα τα παιδιά μου δεν μπορούν να δουλέψουν πουθενά».

Μάλιστα δήλωσε ότι ακόμα και στον πόλεμο τα γυναικόπεδα τα αφήνει κανείς απ’ έξω και κατέληξε: «Είναι αυθύπαρκτη προσωπικότητα που κάνει την δική της ζωή. Μην πυροβολείτε τα νέα παιδία ακόμα και αν είναι παιδία των πολιτικών». Έκλεισε δεν την απάντησή του χαρακτηρίζοντας λάθος την απόφαση Τσίπρα να στηρίξει τον Βαξεβάνη.

Βεβαίως εσκεμμένα ξέχασε τους δεκάδες άλλους τομείς που δεν έχουν σχέση με το υπουργείο του, αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This