Στη μαύρη λίστα Μαρινάκη ο Δ. Μαρκόπουλος!

Must Read

Άσχημα νέα για τον βουλευτή της ΝΔ Δημήτρη Μαρκόπουλο: έχει μπει στη μαύρη λίστα του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο βουλευτής ήταν ένας από τους ελάχιστους Νεοδημοκράτες που δεν είχαν κληθεί στο μεγαλειώδες πάρτι που έκανε ο εκδότης και εφοπλιστής με αφορμή τα Ποσειδώνια – στο πάρτι πρώτο τραπέζι πίστα ήταν ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

Η απουσία του Δ. Μαρκόπουλου προκάλεσε εντύπωση σε αρκετούς, καθώς ως δημοσιογράφος έκανε επιχειρηματικό ρεπορτάζ και αυτά τα πάρτι ήταν η ειδικότητά του, ενώ είναι από τα «πρωτοπαλίκαρα» του Α. Σαμαρά. Προφανώς το ότι ο Β. Μαρινάκης δεν τον κάλεσε δυσκολεύει την προσπάθεια επανεκλογής που θα κάνει ο Δ. Μαρκόπουλος στη Β Πειραιά, στην οποία έχει εκλεγεί πρώτος βουλευτής και μάλιστα με την πρώτη του κάθοδο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This