Επίθεση της τουρκικής «Μιλιέτ» στον Νίκο Δένδια

Δεν μπορούν να χωνέψουν οι Τούρκοι τη ζημιά που τους έκανε μέσα στο «σπίτι» τους

Must Read

Δεν λένε να χωνέψουν οι Τούρκοι την ζημιά που τους έκανε ο Δένδιας, όταν έβαλε στη θέση του τον Τσαβούσογλου. Του το «φυλάνε» και με κάθε ευκαιρία του κάνουν επίθεση.

Σε αυτή την τουρκική λογική εντάσσεται η επίθεση στον Έλληνα ΥΠΕΞ από την τουρκική, ερντογανική εφημερίδα «Μιλιέτ» που κατηγόρησε τον Δένδια ότι ευθύνεται για την αύξηση της έντασης και ότι το μόνο που τον νοιάζει είναι το πως θα γίνει πρωθυπουργός.

Όπως έγραψε προκλητικά και απαξιωτικά ο Τούρκος δημοσιογράφος Οζάι Σεντίρ «ούτε το Αιγαίο τον νοιάζει, ούτε τίποτα. Κύριε Δένδια, αν σας λείπει το μπάνιο της Σμύρνης, ελάτε στην Ιλιτζά να σας φιλοξενήσουμε»! 

Φτάνει δε στο σημείο να τον χαρακτηρίζει ασυνεπή και γράφει ότι ο Δένδιας έφαγε ξύλο στη βουλή από τον Ηλία Κασιδιάρη: «Αυτό που θυμόμαστε περισσότερο από την υπουργία του ήταν το ξύλο που έφαγε στο ελληνικό κοινοβούλιο, από τον βουλευτή της ακροδεξιάς Χρυσής Αυγής Κασιδιάρη. Αποτέλεσμα της υπουργίας Δένδια είναι και η κακομεταχείριση των Σύρων προσφύγων που ήρθαν στην Ελλάδα. Από την ημέρα που το κόμμα του κέρδισε τις εκλογές για την Νέα Δημοκρατία με την υποστήριξη της ακροδεξιάς, ο Δένδιας προσπαθεί να φανεί χαριτωμένος στους ανθρώπους που τον ξυλοκόπησαν κάποτε και πιστεύει ότι ο δρόμος προς αυτό είναι μέσα από το να βγαίνει αντι-Τούρκος.

Είναι τόσο ασυνεπής άνθρωπος που στην ίδια πρόταση μπορεί να πει ότι δεν πρέπει να έρχονται πρόσφυγες στην Ελλάδα από την Τουρκία και παράλληλα ότι η Τουρκία δεν πρέπει να χτίζει οικισμούς στη Συρία για πρόσφυγες. Το μόνο του όνειρο είναι να γίνει πρωθυπουργός της Ελλάδας. Το σόου που έκανε στην Άγκυρα παραβιάζοντας τους διπλωματικούς κανόνες είναι μέρος αυτού και το καύχημα του για το «Η Ελλάδα είναι το λίκνο της δημοκρατίας» είναι επίσης μέρος αυτού..»!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This