«Φεύγει» το Fuel Pass 1 και «έρχεται» το Fuel Pass 2: Στα 80 ευρώ το επίδομα βενζίνης

Στα 60 ευρώ για τους ιδιοκτήτες μοτοσικλετών και στα 100 ευρώ για τους πολίτες που μένουν στα νησιά

Must Read

Από επίδομα σε επίδομα έχει τους πολίτες ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός κατά την εισήγησή του στην έναρξη της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου ανακοίνωσε τον «ερχομό» του Fuel Pass 2. Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές στις 15:00 όταν οι αρμόδιοι υπουργοί θα εξειδικεύσουν τα νέα μέτρα.

Διπλάσια τα νέα ποσά

Το επίδομα βενζίνης θα φτάσει τα 80 ευρώ για τους κατόχους ΙΧ όπως είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Όπως συγκεκριμένα δήλωσε, το Fuel Pass στη βενζίνη θα αυξηθεί στα 80 ευρώ για τους κατόχους αυτοκινήτων, στα 60 ευρώ για τους ιδιοκτήτες μοτοσικλετών και στα 100 ευρώ για τους πολίτες που μένουν στα νησιά. Θα ισχύσει για τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο. Η επιδότηση για το diesel κίνησης παραμένει στην αντλία και θα είναι 15 λεπτά το λίτρο, όπως ίσχυε και στο προηγούμενο πρόγραμμα.

Παράλληλα, ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι η κυβέρνηση πήρε πριν λίγο το πράσινο φως από την Κομισιόν για δραστική παρέμβαση στη ρήτρα αναπροσαρμογής.

Αυτά είναι τα νέα ποσά 

  • Στα 80 ευρώ από τα 40 ευρώ για τα ΙΧ
  • Στα 60 ευρώ από τα 30 ευρώ για τις μοτοσικλέτες
  • Στα 100 ευρώ από 50 ευρώ για τα νησιά

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This