Ό,τι θέλει κάνει ο Άδωνις τη ΝΔ!

Eξαπάτησε τον ελληνικό λαό και τον ίδιο τον... Μητσοτάκη για να «βολέψει» τον Πουλή του ΚΕΕΛΠΝΟ

Must Read

Σε καταγγελία-«βόμβα» για colpo grosso που έστησε ο Άδωνις Γεωργιάδης με τον φίλο του Σταμάτη Πουλή, προκειμένου να τον «βολέψει» με βουλευτική ασυλία, προχώρησε σήμερα ο Παύλος Πολάκης.

Όπως καταγγέλλει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο Γεωργιάδης και ο Πουλής εξαπάτησαν τον ελληνικό λαό, τους ψηφοφόρους τους αλλά και τον ίδιο τον… Κυριάκο Μητσοτάκη, υποστηρίζοντας ψευδώς ότι η υπόθεση των διαφημιστικών δαπανών του ΚΕΕΛΠΝΟ μπήκε στο αρχείο, προκειμένου να βάλουν το όνομα του Πουλή στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. 

Όπως φαίνεται, ο Άδωνις Γεωργιάδης, κάνει ό,τι θέλει μέσα στη ΝΔ, χωρίς να υπολογίζει κανέναν, ούτε τον ίδιο τον Μητσοτάκη!

Διαβάστε αναλυτικά την καταγγελία του Πολάκη:

«ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΜ!
Σας το είχα πει ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ-ΠΟΥΛΗ-ΘΕΟΦΙΛΑΤΟΥ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ πως θα σας ΞΕΦΤΙΛΙΣΩ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ!!!

Διαβάστε:
ΑΠΑΤΗ ΟΛΚΗΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΛΙΚΙ

Όταν διαβάσαμε τις ανακοινώσεις του Πουλή και της Θεοφιλάτου περι αρχειοθέτησης της υπόθεσης της Θεοφιλάτου για τα διαφημιστικά κονδύλια του ΚΕΕΛΠΝΟ 2012- 2014, η πρώτη σκέψη ήταν “παραδικαστικό” με ένα Τμήμα της Δικαιοσύνης γιατί πως άλλως θα αρχειοθετούνταν η υπόθεση ενόσω είχε η ίδια, ως Υπεύθυνη Διοικητικού Συντονισμού ΚΕΕΛΠΝΟ, υπογράψει ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ (πολλές έχουν δει το φως της δημοσιότητας) μοιράζοντας εκατομμύρια σε φίλια της ΝΔ ΜΜΕ και παίρνοντας ως εισηγήτρια την ευθύνη έναντι του Δημοσίου για την δυναμική ενός εκάστου μέσου, την αναγκαιότητα συνεργασίας αλλά και την τιμή της αντιπαροχής ????

Άλλωστε δεν θα μπορούσαμε να διανοηθούμε τίποτε παρά μόνο ότι σκανδαλωδώς αρχειοθετήθηκε η υπόθεση, αφού πέρα από την Θεοφιλάτου, ΟΜΟΙΩΣ ανακοίνωσε την αρχειοθέτηση της υπόθεσης και ο σύζυγός της Σταμάτης Πουλής υπογράφοντας ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ως; ΠΡΩΤΟΣ ΕΠΙΛΑΧΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ, συνοδεία λίβελων κατά του προσώπου του Παύλου Πολάκη με πληθώρα ΚΑΙ ανοίκειων μηνυσιμων χαρακτηρισμών.
Και η ιστορία δεν σταμάτησε εκεί…αφού ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (RETWEET) ΠΡΟΕΒΗ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΆΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ αποθεώνοντας το αγαπημένο του ζεύγος Πουλή- Θεοφιλάτου αναφερόμενος δε ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΌΤΙ Η ΑΡΧΕΙΟΘΈΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗΣ ΔΑΠΑΝΗΣ ΚΕΕΛΠΝΟ αποδεικνύει τη ΔΙΚΗ του χρηστή διαχείριση στο ΚΕΕΛΠΝΟ αναφορικά με τα ΜΜΕ κατά την διάρκεια της Υπουργίας του ως Υπουργού Υγείας το 2013-2014!!!!!

Σήμερα αποκαλύπτουμε ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗ ΠΟΥΛΗ την οποία διέπραξαν προκειμένου να υποβοηθήσουν την υποψηφιότητα Πουλή στις επικείμενες εκλογές ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΜΕ ΔΟΛΟ ΓΙΑ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ αλλά και ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ο οποίος αυτό τον καιρό “κλειδώνει τα ονόματα στα ψηφοδέλτια”

Από έγκυρες πηγές λάβαμε γνώση ότι Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΦΗΜΗΣΤΙΚΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ ΚΕΕΛΠΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ Η ΘΕΟΦΙΛΑΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΘΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Βρίσκεται στην Οικονομική Εισαγγελία στο στάδιο της προκαταρκτικής υπο το ΑΒΜ ΕΟΕ 22-137!!!!!!!!!!!!!!

Ο ΑΔΩΝΙΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΛΗΣ έστησαν κόλπο grosso, αφού ΨΕΥΔΩΣ ΚΑΙ ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ανακοίνωσαν δημοσίως πως αρχειοθετήθηκε η υπόθεση της δαπάνης διαφήμισης δυνάμει της αρχειοθέτησης της ΕΟΕΔ 3/ 2021 δικογραφίας που αφορά ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΕΛΠΝΟ και όχι την δαπάνη διαφήμισης ΚΕΕΛΠΝΟ!!!

Εν πολλοίς στην αρχή είχε σχηματιστεί από την πρώην Εισαγγελία Διαφθοράς η δικογραφία ΕΔ 243/2016 (που αφορούσε πολλά θέματα ΚΕΕΛΠΝΟ κατά τα έτη 2007-2014 και την διαφημιστική δαπάνη ), η παραπάνω δικογραφία έλαβε ΑΒΜ : ΕΟΕΔ 3/2021 όταν παραλήφθηκε από την Εισαγγελία Οικονομικού Εγκλήματος. Εν συνεχεία η Εισαγγελία Οικονομικού Εγκλήματος με την 15/ 3 / 2022 πράξη της προέβη σε τρεις ενέργειες, 1) έθεσε στο αρχείο κάποιες ελεγκτέες ενότητες (μελέτες, ΕΛΚΕ, σιτιση κλπ), 2) άσκησε ποινική δίωξη για κάποια θέματα που αφορούσαν αποφάσεις ΔΣ ΚΕΕΛΠΝΟ 2007-2009 (Μητρόπολη, αντέννα, παραγωγή έντυπου υλικού κλπ) και 3) ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΦΙΜΙΣΤΙΚΗ ΔΑΠΑΝΗ ΚΕΕΛΛΠΝΟ ΥΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΑΒΜ : ΕΟΕ 22-137!!!!!!!!!!!

ΤΣΙΠΑ!!!!!!
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΤΕΤΟΙΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΒΙΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΎ!!! ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΎ ΛΑΟΥ!!! ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΙΟ ΠΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ ΑΦΟΥ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΕΥΘΕΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΛΟ ΠΡΟΣ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΜΕ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙ ΔΗΘΕΝ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ

ΑΚΡΩΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΔΕ ΕΙΝΑΙ, ότι η Θεοφιλάτου το 2020, δηλαδή η πιο στενή συνεργάτης του ΆΔΩΝΙ, μετακλητή του ως Υπουργού Ανάπτυξης και σύζυγος του Πουλή στις εξηγήσεις της ως υπόπτου τέλεσης κακουργηματικής απιστίας για την διαφημιστική δαπάνη ΚΕΕΛΠΝΟ με περισσό θράσος ΟΧΙ ΑΠΛΑ υποστηρίζει το ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ότι οι ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ…. απονομιμοποιώντας έτι περεταίρω τη δαπάνη!!!!! αλλά καρφώνει εν ψυχρώ ΟΛΑ ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΝΔ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΕΛΠΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΙΑ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟ 2013- 2014 λέγοντας ότι εάν είναι να κατηγορηθεί η ίδια για κάτι πρέπει να κληθούν ως ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΣΕ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΙΣΤΙΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΤΑ ΧΡΉΜΑΤΑ, προκαλώντας ΕΥΘΈΩΣ την Εισαγγελία Οικονομικού Εγκλήματος να τους στείλει ΚΛΗΣΗ!!!!

Ως φαίνεται τελικά ο Άδωνης υποστηρίζει της καταγγελίες Πολάκη Βαξεβάνη για ερευνητέο μαύρο χρήμα σε ΜΜΕ κατά την θητεία του ως Υπουργού Υγείας , οπότε οι λαμβάνοντες τα χρήματα (δημοσιογράφοι και εταιρείες ) να έχουν το νού τους για επικειμένη ΚΛΗΣΗ ΤΟΥΣ -κατά παραγγελία Θεοφιλάτου- ΩΣ ΥΠΟΠΤΩΝ ΗΘΙΚΗΣ ΑΥΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΕ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΉ ΑΠΙΣΤΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ !!!

ΥΓ: Στις εξηγήσεις της Θεοφιλατου (που δημοσιεύω σε φωτογραφιες) κοιταξτε το
Σημείο 23 (σελ 5- 6):

“Οφείλω πρωτίστως να επισημάνω ότι υποτίθεται ότι διέπραξα το αδίκημα της απιστίας (σε βάρος του ΚΕΕΛΠΝΟ) και προς όφελος διαφόρων εταιρειών παροχής ραδιοτηλεοπτικών υπηρεσιών, εφημερίδες, κλπ αλλά …ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, ΝΑ ΠΑΡΑΣΧΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ. Προφανώς δεν νοείται, δική μου φυσική αυτουργία, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ. Δηλαδή η κατηγορία ποια είναι; Ότι ένα πρωί ξυπνήσαμε και μαζευτήκαμε όλοι, για να βλάψουμε το ΚΕΕΛΠΝΟ; Σε όφελος κάποιων τρίτων ασχέτων; Και πως το βλάψαμε εμείς, ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΛΑΨΑΝ; To γεγονός ότι δεν καλούνται μου επιτρέπει να συμπεράνω σχεδόν αναγκαστικώς , ότι δεν αμφισβητείται η νομιμότητα της δικής τους δράσης και της παρεχόμενης υπηρεσίας τους. Εάν όμως δεν υφίσταται δική τους παράνομη δράση, κατά λογική αναγκαιότητα, δεν μπορεί να νοηθεί ούτε δική μου ποινική ευθύνη. Πραγματικά , η κατηγορία είναι απορριπτέα πρωτίστως ως παντελώς παράλογη, αφού ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΒΛΑΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΟΙΝΙΚΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΗ» καταλήγει ο Παύλος Πολάκης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This