Αυγέρη προς Μάνδρου: Αν κάποιος δεν αντέχει την αλήθεια και την αντικειμενική ενημέρωση των πολιτών, καλύτερα να αποχωρεί

«Υπαρκτό, καραμπινάτο και με τη δικαστική βούλα μετά το χθεσινό βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου» το σκάνδαλο Novartis σύμφωνα με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Must Read

Τα «πυρά» της κατά της δημοσιογράφου Ιωάννας Μάνδρου στρέφει η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Β’ Θεσσαλονίκης και αν. Τομεάρχης Υγείας, Δώρα Αυγέρη, με αφορμή την επιβεβαίωση πως το Σκάνδαλο Novartis είναι «υπαρκτό, καραμπινάτο και με τη δικαστική βούλα».

Ειδικότερα, σε σημερινή ανάρτησή της, η κα Αυγέρη σημειώνει πως «η πρώτη συγνώμη ήρθε από δημοσιογράφο», τονίζοντας κατόπιν, πως «η ειλικρινής μεταμέλεια θα φανεί στο πώς από δω και στο εξής θα ασκείται η δημοσιογραφία, θα υπηρετείται η αλήθεια και η αντικειμενική ενημέρωση των πολιτών! Κι αν αυτό κάποιος δεν το αντέχει, τότε όντως, καλύτερα να αποχωρεί!»

Η πλήρης ανάρτηση της αν. Τομεάρχη Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής: «Σκάνδαλο Novartis.
Υπαρκτό, καραμπινάτο και με τη δικαστική βούλα μετά το χθεσινό βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου! Η σκευωρία της σκευωρίας κατέρρευσε, παρότι το καθεστώς Μητσοτάκη και το σύστημά του επί τρία χρόνια έδωσαν τα ρέστα τους! Η πρώτη συγνώμη ήρθε από δημοσιογράφο. Η ειλικρινής μεταμέλεια θα φανεί στο πώς από δω και στο εξής θα ασκείται η δημοσιογραφία, θα υπηρετείται η αλήθεια και η αντικειμενική ενημέρωση των πολιτών!
Κι αν αυτό κάποιος δεν το αντέχει, τότε όντως, καλύτερα να αποχωρεί! Είναι η καλύτερη υπηρεσία που μπορεί να προσφέρει στο λαό και τη δημοκρατία!»

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This