Ανησυχία μέσα στη νύχτα από την εξαφάνιση βουλευτή Μεσσηνίας της ΝΔ

Δεν μπορούν να τον εντοπίσουν

Must Read

Σοβαρό θέμα έχει προκύψει στην Ν.Δ. μετά την πρωτοβουλία του Κυριάκου Μητσοτάκη να καλέσει τους βουλευτές Μεσσηνίας και Ηλείας του κόμματος στο μέγαρο Μαξίμου, προκειμένου να τους ενημερώσει για την κατασκευή του πολυπόθητου δρόμου στην Τσακώνα.

Μία ενέργεια που χαρακτηρίζεται ευεργετική για την προεκλογική εκστρατεία των γαλάζιων βουλευτών, που πρέπει επιτέλους να παρουσιάσουν κάτι, αφού ειδικά για την Ηλεία εδώ και τρία χρόνια δεν έχει πέσει ούτε μετρό ασφάλτου στο δρόμο – καρμανιόλα Πύργου – Πάτρας.

Οι συνεργάτες του πρωθυπουργού ενώ εντόπισαν εύκολα όλους τους υπόλοιπους βουλευτές, μέχρι αυτή την προχωρημένη ώρα δεν έχουν καταφέρει να επικοινωνήσουν με τον βουλευτή Μεσσηνίας Αντώνη Σαμαρά.

Ουδείς ξέρει που βρίσκεται ο Μεσσήνιος πολιτικός, ενώ η τελευταία φορά που εμφανίστηκε δημόσια ήταν στο πολυτελές ξενοδοχείο Theoxenia στο Κεφαλάρι, το πρωί της Πέμπτης, λίγες ώρες πριν ανακοινωθεί η απόφαση του ανώτατου δικαστικού συμβουλίου για την λεγόμενη σκευωρία Novartis.

Οι συνεργάτες του πρωθυπουργού μάλιστα έφτασαν στο σημείο να προτείνουν την έκδοση Silver Alert. Η ιδέα τους όμως απορρίφθηκε αμέσως.

Θα σας ενημερώσουμε για οτιδήποτε νεότερο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This