«Ξέπλυνε» τους δολοφόνους ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Η Τουρκία καταδίκασε φωτορεπόρτερ που απαθανάτισε τη δολοφονία Κούρδου φοιτητή

Must Read

Η Τουρκία, η χώρα που στοχεύει και δολοφονεί Κούρδους όπου τους βρει, κάνοντας ακόμα και εισβολές σε άλλα ανεξάρτητα κράτη για να το πετύχει, παρουσιάστηκε ως θύμα τρομοκρατίας και με… τη βούλα του Έλληνα Πρωθυπουργού στην πρόσφατη Σύνοδο του NATO στη Μαδρίτη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε το θράσος να χαρακτηρίσει την Τουρκία «θύμα τρομοκρατίας» και να ισχυριστεί ότι έχει «εύλογα δίκαια» για να δικαιολογήσει το νταηλίκι της Άγκυρας στη Συμμαχία με το βέτο της στην ένταξη Σουηδίας και Φινλανδίας.

Ενώ ουσιαστικά αποκάλεσε τους Κούρδους «τρομοκράτες», ενώ όπως αποδεικνύεται συνεχώς, ισχύει ακριβώς το αντίθετο. Η Τουρκία είναι η χώρα-τρομοκράτης.

Πιο πρόσφατη απόδειξη αυτού, είναι η καταδίκη για προπαγάνδα τρομοκρατίας, του φωτορεπόρτερ Abdurrahman Gök που απαθανάτισε τη δολοφονία Κούρδου φοιτητή Kemal Kurkut, (πυροβολήθηκε μέχρι θανάτου από αστυνομικό στο Ντιγιάρμπακιρ της νοτιοανατολικής Τουρκίας) το 2017.

Οι τουρκικές αρχές υποστήριξαν ότι ο φοιτητής φορούσε γιλέκο αυτοκτονίας και γι’ αυτό τον σκότωσαν εν ψυχρώ, ενώ οι φωτογραφίες του Gök έδειχναν και αποδείκνυαν ότι ο Κούρδος ήταν γυμνόστηθος και επρόκειτο για στυγερή δολοφονία.

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This