Θράσος: Ο Μητσοτάκης ζητά να σταματήσει η χυδαιότητα!

Ούτε λέξη για την υπόθεση Λιγνάδη!

Must Read

Χωρίς να πει λέξη για τον Λιγνάδη ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε στη Βουλή να σταματήσει η τοξικότητα και η χυδαιότητα στην πολιτική αντιπαράθεση.

Ο πρωθυπουργός απέφυγε να τοποθετηθεί επί του θέματος που απασχολεί την κοινωνία μεταφέροντας την πολιτική συζήτηση σε θέματα όπως η υποβοηθούμενη αναπαραγωγή και τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ+. Προειδοποίησε δε με «μακελειό χυδαιότητας».

«Είμαστε μία κυβέρνηση της προόδου και με ορίζοντα όσα πρέπει να γίνουν μπορώ να διαβεβαιώσω ότι θα παραμείνουμε στο δρόμο των τολμηρών αλλαγών. Να μην αποτελούν όλα επιτέλους πεδίο σκληρής κομματικές αντιπαράθεσης και διαφωνίας με την κυβέρνηση», είπε στους βουλευτές της ΝΔ ο Κ. Μητσοτάκης και στη συνέχεια στράφηκε στον ΣΥΡΙΖΑ και ζήτησε να αλλάξει την στάση του στο νομοσχέδιο (καθώς ψηφίζει παρών).

«Έχετε μια ευκαιρία. Σε αυτό το κλίμα της τοξικότητας λίγες μέρες πριν γιορτάσουμε την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, είναι μία ευκαιρία να αποκαταστήσουμε το περιβάλλον της. Έχουμε ανάγκη από ενότητα και σταθερότητα. Δεν έχουμε ανάγκη από χυδαιότητα. Έχουμε ανάγκη από ευαισθησία και ευθυκρισία, όχι από υποκρισία», είπε ο Κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε: «Σε όλα αυτά κρινόμαστε. Ας διαφυλάξουμε την πολιτική αντιπαράθεση πριν καταλήξει σε ένα μακελειό χυδαιότητας. Διαφορετικά να είστε σίγουροι ότι η ίδια η Δημοκρατία θα εξοστρακίσει ξανά στο περιθώριο αυτούς που στην πράξη την υπονομεύουν».

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This