Εξοργιστική δήλωση της Αλεξάνδρας Σδούκου για την απάτη του power pass

Όλη η αλαζονεία και όλο το θράσος της Κυβέρνησης εκφρασμένα δια στόματος της ΓΓ Ενέργειας

Must Read

Η μεγάλη ληστεία που γίνεται στους λογαριασμούς του ρεύματος, η Κυβέρνηση θεωρεί ότι… ισοφαρίζεται με την απάτη που ονόμασε power pass, δίνοντας ψίχουλα (ή και τίποτα) σε λίγους.

Μάλιστα, η αρρωστημένη νοοτροπία ότι ο κόσμος πρέπει να λέει και «ευχαριστώ» που του επιτρέπουν να υπάρχει, είναι διάχυτη σε όλα τα κυβερνητικά στελέχη, από τον Πρωθυπουργό μέχρι και τον τελευταία ΓΓ.

Η παρουσία της ΓΓ Ενέργειας Αλεξάνδρας Σδούκου στον ΣΚΑΪ ήταν ένα απόλυτα αντιπροσωπευτικό δείγμα της αλαζονείας, της προκλητικότητας και του ανεξέλεγκτου θράσους όλης της Κυβέρνησης.

Στο σχόλιο ότι κάποιοι πολίτες περίμεναν περισσότερα χρήματα και είδαν λιγότερα στο λογαριασμό τους, ενώ πολλοί δεν παίρνουν τίποτα, η ΓΓ απάντησε το εξής:

«Δεν είμαι εγώ ο κατάλληλος άνθρωπος για αυτό. Γιατί  θα σας απαντούσα ‘σου χαρίζουν τον γάιδαρο και τον κοιτάς στα δόντια’. Το συγκεκριμένο μέτρο ήταν ένα συμπληρωματικό μέτρο στις επιδοτήσεις που δόθηκαν από τον Δεκέμβριο έως τον Μάιο και ήταν για αυτούς που είχαν μεγάλη επιβάρυνση από τη ρήτρα αναπροσαρμογής».

Οργισμένη ήταν η αντίδραση του ΜέΡΑ25 στην εξωφρενική δήλωση της κ.Σδούκου, με τον εκπρόσωπο Τύπου Μιχάλη Κριθαρίδη να λέει:

«Οι επιτελάρχες του κ. Μητσοτάκη κοροϊδεύουν κιόλας κατάμουτρα τον κόσμο για το πενιχρό power pass

Η Γενική Γραμματέας Ενέργειας του κ. Μητσοτάκη, κα Αλεξάνδρα Σδούκου, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή σχολίασε με σαφώς ειρωνική διάθεση τα παράπονα του κόσμου όσον αφορά το power pass, λέγοντας χαρακτηριστικά πως “σου χαρίζουν τον γάιδαρο και τον κοιτάς στα δόντια”! Είναι τέτοιο το θράσος και η αλαζονεία των “άριστων” επιτελαρχών της Μητσοτάκης Α.Ε. που δεν διστάζουν να κοροϊδεύουν κατάμουτρα πια τον κόσμο. Να μαζέψει ο Πρωθυπουργός την Γενική Γραμματέα Ενέργειας της Κυβέρνησης του, διότι δεν φτάνει που οι πολίτες έλαβαν ψίχουλα αντί για τα 600 ευρώ που διαφήμιζε αρχικά πανηγυρίζοντας ο κ. Μητσοτάκης ως αναδρομική επιστροφή για τις ρήτρες αναπροσαρμογής που πλήρωσαν, ακούν από πάνω και τον εμπαιγμό των κυβερνητικών του στελεχών. Αντί να στηρίξει η Κυβέρνηση την κοινωνία και την οικονομία, κάνει από πάνω και “πλακίτσα” για την μεγάλη απάτη».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This