ΣτΕ: Αυτοί είναι οι νέοι αντιπρόεδροι του ανώτατου διοικητικού δικαστηρίου

Ανάμεσα τους και ο... εκλεκτός της ΠτΔ Κ. Σακελλαροπούλου

Must Read

Καλύφθηκαν σήμερα με απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου οι τέσσερις κενές θέσεις αντιπροέδρων στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Με πρόταση του υπουργού Δικαιοσύνης Κωνσταντίνου Τσιάρα προάγονται σε αντιπροέδρους οι σύμβουλοι Επικρατείας Ευθύμιος Αντωνόπουλος, Παναγιώτα Καρλή, Διομήδης Κυριλόπουλος και Κωνσταντίνος Κουσούλης.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ευθύμιος Αντωνόπουλος που είναι ο αρχαιότερος στην επετηρίδα, είχε παραληφθεί πολλές φορές κατά τις προαγωγές. Εισήλθε στο δικαστικό σώμα το 1984 και το 2004 προήχθη στο βαθμό του συμβούλου Επικρατείας. Από το δικαστικό σώμα θα αποχωρήσει λόγω συνταξιοδότησης τον Ιούνιο του 2023.

Η Παναγιώτα Καρλή θα αποχωρήσει και αυτή από το δικαστικό σώμα και αυτή τον Ιούνιο του 2023, ο Διομήδης Κυριλόπουλος τον Ιούνιο του 2026 και ο Κωνσταντίνος Κουσούλης, δέκατος στην επετηρίδα, θα αποχωρήσει τον Ιούνιο του 2025.

Σήμερα ο κ. Κουσούλης είναι διευθυντής του νομικού γραφείου της Προεδρίας της Δημοκρατίας, ενώ είχε διατελέσει και πρόεδρος της Ένωσης Δικαστικών Λειτουργών Συμβουλίου της Επικρατείας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This