Ζωάρα με σκάφος για τον Κυριάκο: Στα Μάρμαρα Σφακίων για μπάνιο, το μάρμαρο το πληρώνει ο λαός

Έκανε ένα μικρό διάλειμμα για το διάγγελμα σε σκηνοθεσία green box και επανήλθε στην …κανονικότητα!

Must Read

Πιθανότερο είναι να πάρεις μοσχαρίσιο φιλέτο από τα δόντια λυσσασμένου Ροντβάιλερ, παρά να διαταράξεις τα μπάνια του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Όσοι λοιπόν είχαν την ψευδαίσθηση πως ο πρωθυπουργός θα επεδείκνυε κάποια φειδώ στην προκλητική συμπεριφορά του λόγω των σοβαρών εξελίξεων με τις Υποκλοπές, την οικονομία, τα εθνικά και την πανδημία, έπεσαν έξω.

Ο Μητσοτάκης απτόητος, έφτασε με σκάφος μαζί με την σύζυγό του – όπως μας ενημερώνει το Kriti360.gr – Στα μάρμαρα Σφακίων, προκειμένου να κάνει τις βουτιές του και να απολαύσει ένα λουκούλλειο γεύμα.

Το ύφος του είναι ενδεικτικό: Δεν έχει καμία συναίσθηση για το τι συμβαίνει γύρω του!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην παραλία των Μαρμάρων

Αυτή η φωτογραφία είναι και η απάντηση για τα τζιτζίκια που ακούστηκαν στο πρόσφατο διάγγελμα του για τις υποκλοπές. Ήταν ίσως η πιο δύσκολη στιγμή τις τελευταίες εβδομάδες για τον πρωθυπουργό, αφού αναγκάστηκε να βάλει πουκάμισο και να στηθεί μπροστά στο πράσινο πανί, με την μακαριότητα του να διαταράσσεται, έστω και για λίγα λεπτά.

Δείτε το βίντεο με την αποχώρηση του Μητσοτάκη με το σκάφος, και πως ο σωματοφύλακας μπαίνει μπροστά για τις ανεπιθύμητες φωτογραφίες!

Στον αντίποδα, το μάρμαρο θα το πληρώσουν οι Έλληνες, αφού η οικονομική, κοινωνική και εθνική λαίλαπα που αφήνει πίσω του, δεν έχει προηγούμενο τουλάχιστον στην μεταπολίτευση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This