Σκοτεινό σχέδιο του ΠΑΣΟΚ αποκάλυψε ο βουλευτής Κωνσταντινίδης: Θέλετε τον Κυριάκο φυλακή!

Ξεπέρασε και τον Κλουζώ!

Must Read

Άφωνο έμεινε το κοινοβούλιο από τον ισχυρισμό του βουλευτή της Ν.Δ. Ευστάθιο Κωνσταντινίδη, ότι το ΠΑΣΟΚ έχει εξυφάνει ένα σκοτεινό σχέδιο με σκοπό να οδηγήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη φυλακή.

Σύμφωνα λοιπόν με τον βουλευτή, ο Ανδρουλάκης δεν πηγαίνει να ενημερωθεί για το λόγο παρακολούθησης του, προκειμένου να υποχρέωση τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αποκαλύψει δημόσια  τις λεπτομέρειες για την σκοτεινή αυτή υπόθεση. Και αυτό, σύμφωνα με το βουλευτή, θα οδηγούσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να διαπράξει ένα βαρύτατο πλημμέλημα, ίσως και κακούργημα!

Με απλά λόγια, σύμφωνα με τον Κωνσταντινίδη, το ΠΑΣΟΚ στήνει μία παγίδα με σκοπό να οδηγήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη να διαπράξει βαρύτατα ποινικό αδίκημα που μπορεί να τον οδηγήσει ακόμα και στη φυλακή.

Εξαιρετική η παρέμβαση του βουλευτή. Να προσέξει όμως, μήπως αντί να εξυπηρετήσει τον πρωθυπουργό, του δημιουργήσει ακόμα μεγαλύτερο άγχος από αυτό που ήδη τον ταλαιπωρεί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This