Πρώτα έκανε τη ζημιά το ΝΑΤΟ και μετά διέγραψε την προκλητική ανάρτηση

Έδωσε συχαρίκια στην Άγκυρα για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή!

Must Read

Σε μια άνευ προηγουμένη πρόκληση προχώρησε το ΝΑΤΟ και συγκεκριμένα το στρατηγείο στη Σμύρνη, που… συνεχάρη την Τουρκία για την εθνική της γιορτή, δηλαδή για την Μικρασιατική Καταστροφή που συμπλήρωσε 100 χρόνια και δεν πρόκειται ποτέ να ξεχαστεί από τον Ελληνισμό.

«Ευτυχισμένη Ημέρα Νίκης. Σήμερα συμπληρώνονται εκατό χρόνια από την ανεξαρτησία της Τουρκίας. Ενωνόμαστε με τους Τούρκους συμμάχους μας σε όλο το ΝΑΤΟ και πέραν αυτού, για να γιορτάσουμε τη Νίκη τους και την Ημέρα των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων», ήταν η προκλητική ανάρτηση των… συμμάχων στο Twitter.

Δηλαδή, το Στρατηγείο Χερσαίων Δυνάμεων του ΝΑΤΟ συνεχάρη την Τουρκία για τη νίκη της επί της Ελλάδας, ενώ και οι δύο χώρες υποτίθεται ότι είναι μέλη της Συμμαχίας, αλλά προφανώς κάποια έχει μεγαλύτερη βαρύτητα!

Φυσικά οι αντιδράσεις και οι διαμαρτυρίες των Ελλήνων χρηστών ήταν αμέτρητες, ενώ αντέδρασε και η Αθήνα, με αποτέλεσμα ο σύνδεσμος να έχει διαγραφεί και πλέον να εμφανίζεται το μήνυμα: «Αυτό το tweet έχει διαγραφεί».

Η ζημιά όμως έχει ήδη γίνει για ακόμη μια φορά και αποκλειστικά υπεύθυνοι είναι οι κατά τα άλλα σύμμαχοι…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This