Υποκλοπές: Η Ντόρα προαναγγέλλει φυλάκιση για όσους «μιλήσουν»!

Παίζει τα ρέστα της για την φαμίλια!

Must Read

Το βαρύ πυροβολικό έβαλε μπροστά ο Κυριάκος, για να γλιτώσει όχι μόνο τις πολιτικές αλλά και τις βαρύτατες ποινικές ευθύνες λόγω του σκανδάλου των υποκλοπών.

Για να αποδοθούν φυσικά ευθύνες μέσω της εξεταστικής, θα πρέπει να ανοίξουν στόματα. Ειδάλλως η όλη υπόθεση θα διερευνηθεί από την επόμενη Βουλή, με άλλη κυβέρνηση.

Έτσι λοιπόν, η Ντόρα προκειμένου να προστατεύσει το όνομα της οικογένειας αλλά και να σώσει την πολιτική καριέρα του γιου της, βγήκε μπροστά και απασφάλισε.

Μιλώντας μάλιστα στην κρατική τηλεόραση, η οποία και αυτή υπάγεται στο μέγαρο Μαξίμου και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, η κ. Μπακογιάννη σημείωσε ότι «υπάρχουν προβλήματα στο να βγούνε όλα», αναφερόμενη στην ανάγκη διατήρησης του «απορρήτου» στην εξεταστική από τους πρώην διοικητές της ΕΥΠ, διότι «αυτός ο οποίος θα τα πει, πάει για κακούργημα».

«Εκ των πραγμάτων πρέπει να κρατηθούν τα απόρρητα, γιατί αν παραβιαστεί, αυτοί οι άνθρωποι θα πάνε δέκα χρόνια φυλακή. Και όπως καταλαβαίνετε, δεν βλέπω κανέναν να έχει διάθεση να πάει δέκα χρόνια φυλακή…», υπογράμμισε η Ντόρα Μπακογιάννη. Δεν μας είπε φυσικά εάν αυτό ισχύει και για όσους διέρρευσαν το υλικό της παρακολούθησης Σαγιά – Πιτσιόρλα…

https://twitter.com/marka2_/status/1567263451700936706?s=21&t=KB5yv0EQ_t38zJhCPkAfyA

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This