Και… ραλίστας ο Κυριάκος! Εμφανίστηκε στο Ράλλυ Ακρόπολις με ειδική φόρμα του WRC

Ζει τον μύθο του στην Ελλάδα ο πρωθυπουργός!

Must Read

Τουρίστας με τα όλα του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, φαίνεται ότι ζει τον… μύθο του στην Ελλάδα, παίζοντας και παιχνίδια ρόλων! Γι’ αυτό μάλλον εμφανίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του ΟΑΚΑ για τις ανάγκες της υπερειδικής του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022, φορώντας την ειδική φόρμα του WRC!

Δεν έχασε την ευκαιρία να καθίσει και στη θέση του συνοδηγού ενός Ford Fiesta, συνομίλησε με τον επικεφαλής της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Toyota, Γιάρι Μάτι Λάτβαλα, ενώ τον συνόδευε ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Χαρούμενος ο πρωθυπουργός από την νέα εμπειρία του, έκανε και σχετική ανάρτηση στο Instagram, γράφοντας:

«Το «Ράλλυ των Θεών», το @acropolisrally , για δεύτερη συνεχή χρονιά στο πρόγραμμα του @officialwrc. Τις επόμενες μέρες, στην Ελλάδα χτυπά η καρδιά του μηχανοκίνητου αθλητισμού, σε έναν από τους πιο αγαπημένους και απαιτητικούς αγώνες, για οδηγούς και θεατές. #AcropolisRally #WRC»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This