Προκλητικός ο Κοντολέων στην Εξεταστική: «Δεν θα πω τίποτα»

Πλήρης κάλυψη στον Μητσοτάκη από τον καρατομημένο διοικητή της ΕΥΠ

Must Read

Σε αντίθεση με τους προηγούμενους μάρτυρες, Γιάννη Ρουμπάτη και Θεόδωρο Δραβίλλα, ο καρατομημένος διοικητής της ΕΥΠ Παναγιώτης Κοντολέων, αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις των μελών της Εξεταστικής Επιτροπής για τις παρακολουθήσεις

«Δεν θα πω εάν παρακολουθούσαμε ή όχι τον Ανδρουλάκη» φέρεται να είπε με εριστικό ύφος ο πρώην διοικητής της ΕΥΠ παρακολουθούσε τον Ανδρουλάκη. «Επικαλούμαι το απόρρητο! Ήρθα γιατί με καλέσατε, αλλά δεν θα πω τίποτα» δήλωσε σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Documento.

O Παναγιώτης Κοντολέων ισχυρίστηκε δε ότι δεν γνωρίζει το άρθρο 224 του Ποινικού Κώδικα, ούτε το άρθρο 43 του Κανονισμού της Βουλής, ενώ μάλιστα με απάντησε με πρωτοφανή τρόπο για την τοποθέτηση του στο τιμόνι της ΕΥΠΑ: «Τα ένσημά μου στην πιάτσα με έκαναν κατάλληλο για τη θέση του διοικητή της ΕΥΠ» φέρεται να είπε και πρόσθεσε: «δεν γνωρίζω αν τον Ιούλιο του 2019 είχα τα τυπικά προσόντα για να διοριστώ».

Ο Κοντολέων, χαρακτήρισε τον Ανδρουλάκη «σημαντικό πρόσωπο» και φέρεται να ισχυρίστηκε πως δεν γνωρίζει τι εστί διερευνητική εντολή, διευκρινίζοντας όμως ότι… γνωρίζει πως ο αρχηγός του τρίτου κόμματος δύναται να λάβει τη διερευνητική εντολή.

Ο ίδιος αποκάλεσε νόμιμη την παρακολούθηση του Ανδρουλάκη και δήλωσε πως δεν υπάρχει κάποια απαγόρευση σε σχέση με την παρακολούθηση βουλευτών ή ευρωβουλευτών. «Άλλωστε, αν υπήρχε νομικό πρόβλημα, η κ. Βλάχου δεν θα ενέκρινε την επισύνδεση» φέρεται να είπε.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Κοντολέων κάλυψε τον Μητσοτάκη δηλώνοντας ότι δεν είχε ενημερωθεί για καμία παρακολούθηση…

Δείτε επίσης: Διαψεύδει οργισμένος ο Ρουμπάτης κυβερνητικές διαρροές για τις παρακολουθήσεις

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This