Πολάκης σε Πλεύρη: Θα πάτε στο ειδικό δικαστήριο για τους νεκρούς!

«Γιατί έχεις στην πείνα 5.000 ανθρώπους; Για να μην παραδεχθείς ότι έκανες μία αηδία»;

Must Read

Έκοψε και το κάπνισμα ο Παύλος Πολάκης!

Το ανακοίνωσε στην Βουλή λέγοντας πως «θα προσπαθήσω να είμαι ψύχραιμος παρά τα όσα ακούω σήμερα και χθες, γιατί σήμερα συμπληρώνω παρά μία τεσσαράκοντα χωρίς τσιγάρο». «Οπότε σας κόβω και το παραμύθι ότι ο Πολάκης καπνίζει», πρόσθεσε με νόημα κοιτώντας τον Θάνο Πλεύρη.

Ο πρ. αναπληρωτής υπουργός Υγείας επιτέθηκε με σφοδρότητα και στον υπουργό Υγείας και την αναπληρώτρια υπουργό Μίνα Γκάγκα. «Δεν έπρεπε να σας λένε υπουργό υγείας αλλά βαρκάρη του Αχέροντα. Και σας και την Μ. Γκάγκα», ανέφερε χαρακτηριστικά. Κατηγόρησε για ιδεοληψία τον Θ. Πλεύρη και στο θέμα των εμβολιασμών και στο ζήτημα των υγειονομικών που βγήκαν σε αναστολή.

«Γιατί έχεις στην πείνα 5.000 ανθρώπους; Για να μην παραδεχθείς ότι έκανες την μεγαλύτερη αηδία;», ρώτησε. Ακόμη, αφού συνέκρινε τα νούμερα των νεκρών και των κρουσμάτων πριν και μετά την παρουσία Πλεύρη στο Υπουργείο Υγείας ο Π. Πολάκης εκτίμησε ότι «θα οδηγηθείτε σε ποινικές ευθύνες και σε Ειδικό Δικαστήριο».

Χαρακτήρισε «μπούρδες» και «μπουρδίτσες» τα επιχειρήματα της κυβέρνησης για την μελέτη Λύτρα, ενώ ήταν ιδιαίτερα δεικτικός για τον Σ. Τσιόδρα λέγοντας «ο την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια Τσιόδρας για να μην με μαλώσει ο Μητσοτάκης».

Ο Π. Πολάκης κατηγόρησε την κυβέρνηση επειδή «έβαλε όλα τα όπλα» στον εμβολιασμό, την ώρα που οι άλλες χώρες στήριζαν τα δημόσια συστήματα υγείας. Σημειώνεται ότι ο Θ. Πλεύρης δεν απάντησε σε όσα είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This