Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2022

Τσίπρας: «Στην Ευρώπη κρατικοποιήσεις, εδώ ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ και επιδότηση της αισχροκέρδειας»

Συντάκτης: Newsroom

Δημοσίευση:

«Σήμερα βρισκόμαστε δυστυχώς τέσσερα χρόνια μετά την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια ξανά μπροστά σε μεγάλες δυσκολίες και αν δεν είχαμε καταφέρει να ρυθμίσουμε το χρέος και να αφήσουμε ένα δημοσιονομικό απόθεμα, σήμερα η χώρα θα ήταν με το κεφάλι στο νερό», σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφέρθηκε στα «μεγάλα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας», την ακρίβεια, την εκτόξευση του πληθωρισμού, το «μοναδικό» στην Ευρώπη ενεργειακό πληθωρισμό ύψους 62%, το «προβληματικό παραγωγικό μοντέλο» και επέρριψε την ευθύνη στην κυβέρνηση για τον «τρόπο» που τα αντιμετωπίζει. Όπως είπε, πρόκειται για ένα «μοντέλο που ουσιαστικά πριμοδοτεί την αισχροκέρδεια», ενώ παρέπεμψε σε παραδείγματα άλλων χωρών, όπως η Γαλλία ή η Γερμανία που προχώρησαν σε πρωτοβουλίες εθνικοποιήσεων των εταιρειών ενέργειας. «Σε όλη την Ευρώπη έχουμε ένα κύμα κρατικοποιήσεων των ενεργειακών εταιρειών», σημείωσε. «Η εικόνα είναι ότι 7 στα 10 νοικοκυριά αδυνατούν να πληρώσουν το ρεύμα και έχουν μειώσει την κατανάλωση σε βασικά προϊόντα», τόνισε. Συγκεκριμένα, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι έχει αφήσει τη ΔΕΗ να έχει «πρωταγωνιστικό ρόλο στην αισχροκέρδεια» και ότι «δεν προχώρησε στο βασικό μέτρο της αποσύνδεσης της τιμής του ρεύματος από αυτή του φυσικού αερίου».

«Με το ένα χέρι παίρνει τα χρήματα από την τσέπη του φορολογούμενου, κρατώντας σταθερούς τον ΦΠΑ και τον ΕΦΚ ενώ οι τιμές έχουν πάρει την ανηφόρα», είπε χαρακτηριστικά, κάνοντας λόγο για δημόσια έσοδα, που έχουν προκύψει «από την αφαίμαξη, τη λεηλασία της μεσαίας τάξης κυρίως». «Από την άλλη, αφού κλείσει ο κύκλος της αισχροκέρδειας και βγάζουν υπερκέρδη οι εταιρίες, έρχεται να επιδοτήσει μέρος αυτών των υπερκερδών στην άλλη τσέπη του φορολογούμενου αλλά αφήνοντας αλώβητη αυτήν την αισχροκέρδεια», τόνισε.

Συνεχίζοντας, ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε στην πρότασή του για ένα «άλλο μοντέλο αντιμετώπισης της κρίσης», επαναλαμβάνοντας το μότο ότι δεν ψάχνει να βρει «λεφτόδεντρα» αλλά να «ξεριζώσει τα κλεφτόδεντρα». Σημείωσε, δε, πως έχει συναίσθηση ότι δεν ακούει μόνο ο πολίτης, αλλά και οι αγορές, οι οποίες όπως σχολίασε «σήμερα δεν δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση», αφού τα σπρεντς για το δεκαετές ομόλογο έχουν ανέβει στο 5%. Στο πλαίσιο αυτό, απαντώντας σε ερώτηση για το κόστος των μέτρων που παρουσίασε στη ΔΕΘ, σχολίασε πως η όποια κριτική προέρχεται από την «παράταξη που μας οδήγησε στα μνημόνια, που άφησε τη χώρα με ένα έλλειμμα δυσθεώρητο και που δεν κατάφερε να μας βγάλει από αυτά», ενώ αντίθετα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, κατάφερε να βγάλει τη χώρα από τα μνημόνια «με τους καλύτερους δυνατούς όρους για αδύναμους, νοικοκυριά και επιχειρήσεις». Μάλιστα, τόνισε πως σύμφωνα με επίσημα στοιχεία της Eurostat από το 2015 μέχρι το 2019 μειώνονταν συνεχώς οι ανισότητες, ενώ από το 2019 έχουν «εκτοξευτεί». «Στην Ελλάδα του κ. Μητσοτάκη οι πλούσιοι γίνονται πλουσιότεροι, οι μεσαίοι γίνονται φτωχοί και οι φτωχοί, απελπισμένοι», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Αναφερόμενος στη μεσαία τάξη, που όπως υποστήριξε έκανε μια «επιλογή το 2019 στο όνομα του τέλους των βαρών» που «αναγκαστικά» σήκωσε προκειμένου να βγει η χώρα από το μνημόνιο, βλέπει τώρα αυτά τα βάρη να «διογκώνονται».

Ειδικότερα, έκανε λόγο για μικρομεσαίους επιχειρηματίες που είδαν τον τζίρο τους να «κατακρημνίζεται» στην πανδημία, αλλά και τώρα που «το μέσο νοικοκυριό δεν έχει να καταναλώσει» και ψάχνουν «προοπτική». Ωστόσο, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν τους δίνει καμία προοπτική, αφού δεν συμπεριλαμβάνονται καν στο Ταμείο Ανάκαμψης που είναι «η μεγάλη ελπίδα και προοπτική για την ελληνική οικονομία». Σχολίασε, δε, πως η όποια σύγκριση γίνεται μεταξύ της περιόδου διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή των μνημονίων και της τωρινής, είναι «αδόκιμη». «Αν εγώ είχα να μοιράσω 50 δισ. στα τέσσερα χρόνια διακυβέρνησης και όχι να μαζέψω 37 όπως έκανα, θα έβγαινα πρωθυπουργός μέχρι να βαρεθώ να βγαίνω πρωθυπουργός», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Ο Μητσοτάκης μοίρασε 50 δισ. και τα μοίρασε άδικα, χωρίς κριτήρια».

«Πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ προϋπόθεση για πολιτική αλλαγή και προοδευτική κυβέρνηση»

«Δεν διεκδικώ κυβέρνηση ηττημένων αλλά νικητών», δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας, χαρακτηρίζοντας την πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ «προϋπόθεση για πολιτική αλλαγή και προοδευτική κυβέρνηση».

«Αυτήν τη στιγμή κυριαρχεί σφίξιμο, απογοήτευση και έλλειμμα προσδοκιών» στο εκλογικό σώμα, είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ενώ εξέφρασε την άποψη ότι αν γινόντουσαν οι εκλογές πριν από το καλοκαίρι το κόμμα του «θα δυσκολευόταν» να βγει πρώτο, ωστόσο, η απόφαση να γίνουν εκλογές στο τέλος της τετραετίας διαμορφώνει ένα «νέο πλαίσιο». «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ένα πλεονέκτημα σε αυτές τις εκλογές. Όπως γίνεται πάντα στην Ελλάδα, δεν θα κερδίσει μόνο την ψήφο συμπάθειας αλλά και την ψήφο των ανθρώπων που θέλουν να τελειώσει αυτός ο εφιάλτης», δήλωσε ο κ. Τσίπρας. Σχετικά με την απλή αναλογική, χαρακτήρισε τις επερχόμενες εκλογές ως τις πρώτες «βαθιά δημοκρατικές εκλογές» στον τόπο και απέρριψε τους ισχυρισμούς περί «αδιεξόδων». «Η νέα μεγάλη αλλαγή είναι οι συνεργασίες που θα προκύψουν και δεν είναι αβεβαιότητα και αστάθεια να έχεις μια δικομματική ή τρικομματική κυβέρνηση, όπως σε όλη την Ευρώπη», είπε. «Αβεβαιότητα και αστάθεια έχουμε με κυβερνήσεις μονοκομματικές, αυτοδύναμες με μπόνους που αλλοιώνουν την ψήφο του ελληνικού λαού και που οδηγούν σε πολύ αλαζονικές συμπεριφορές», τόνισε.

Δημοφιλείς Ειδήσεις  Απίστευτο! Έπεσε «μαύρο» στην συζήτηση του νομοσχεδίου για τις παρακολουθήσεις

«Για λόγους πρακτικούς και ηθικούς δεν διεκδικώ μια κυβέρνηση ηττημένων αλλά των νικητών. Η προϋπόθεση για την πολιτική αλλαγή -και πρακτικά και ηθικά- είναι ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι πρώτο κόμμα για να διαμορφώσει μια κυβέρνηση συνεργασίας με τις προοδευτικές δυνάμεις», σημείωσε, ενώ διευκρίνισε πως «πρωθυπουργούς βγάζει ο λαός και όχι τα συμφέροντα και η διαπλοκή».

Ερωτηθείς για τις δημοσκοπήσεις σχολίασε ότι «ο πρώτος που δεν εμπιστεύεται τις δημοσκοπήσεις στη χώρα είναι ο ίδιος ο Μητσοτάκης, γιατί αν ήταν 8 και 10 και 15 και 20 (σ.σ. μονάδες διαφορά) δεν θα έκανε εκλογές να τις κερδίσει, να καθαρίσει να τελειώνει; Ή μήπως θέλετε να πιστέψουμε ότι ο άνθρωπος που έδινε εντολή να παρακολουθούνται οι πολιτικοί του αντίπαλοι έχει μια θεσμική ευθύνη και σέβεται τους θεσμούς;». Είπε ότι «κάποια στιγμή θα έρθει η ώρα της κρίσης για όλους μας και για τα κόμματα και για τις εταιρείες των δημοσκοπήσεων, γιατί ο κόσμος θα κρίνει και θα συγκρίνει». Είπε ακόμη ότι αυτό που οι πολίτες «δεν μπορούν να κατανοήσουν είναι αυτή την πρεμούρα να μας αποδείξουν ότι αυτό το μεγάλο σκάνδαλο για τη δημοκρατία μας, των παρακολουθήσεων, σώνει και καλά πρέπει να αποδειχθεί ότι δεν απασχολεί κανέναν στην ελληνική κοινωνία και ότι αμέσως μετά που ο Ανδρουλάκης κατήγγειλε το σκάνδαλο αυτό άρχισε να καταποντίζεται, ότι ο θύτης κερδίζει και ότι το θύμα χάνει».

«Ο Ερντογάν δεν έχει απέναντι του έναν απερχόμενο πρωθυπουργό, αλλά όλον τον ελληνικό λαό»

Σε σχέση με τα εθνικά και την τουρκική προκλητικότητα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είπε ότι «χρειάζεται να έχουμε ψυχραιμία και αποφασιστικότητα απέναντι στις ρητορικές εξάρσεις Ερντογάν». Υπογράμμισε ότι «καλό είναι να γνωρίζουν όλοι ότι απέναντι στην απειλή της εθνικής κυριαρχίας και των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων είμαστε όλοι ενωμένοι και ο Ερντογάν δεν έχει απέναντι του έναν αδύναμο και απερχόμενο πρωθυπουργό, αλλά έχει όλο τον ελληνικό λαό, ας το γνωρίζει αυτό». Τόνισε παράλληλα πως «το ότι είναι αρραγές το εθνικό μέτωπο απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει δημοκρατικός διάλογος στο εσωτερικό και δεν σημαίνει ότι τα κόμματα της αντιπολίτευσης δεν θα κάνουν οξεία κριτική στην εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης όταν αντιλαμβάνονται ότι αυτή είναι εθνικά επιζήμια».Ο κ. Τσίπρας είπε ότι θα ήθελε μια εξωτερική πολιτική με αρχή, μέση και τέλος και έναν Έλληνα πρωθυπουργό που δεν θα λέει μόνο το αυτονόητο, όπως είπε, «δηλαδή ότι θα υπερασπιστούμε και δεν θα ανεχτούμε απειλές και αμφισβήτηση της εθνικής κυριαρχίας». «Διότι», όπως τόνισε, «όταν το “Όρουτς Ρέις” κυκλοφορούσε ανενόχλητο στο Αιγαίο ή όταν έγινε το τουρκολιβυκό σύμφωνο, αυτά τα δύο δεν απείλησαν την κυριαρχία μας, τα κυριαρχικά μας δικαιώματα απείλησαν». «Αν λοιπόν το δόγμα της σημερινής κυβέρνησης, όπως ανακοινώθηκε από το 2020 απ’ τον κ. Γερπαετρίτη, είναι ότι “κόκκινη” γραμμή μας είναι τα 6 ν.μ., άρα η κυριαρχία μας, αυτό δίνει στην απέναντι πλευρά το θράσος να προβαίνει διαρκώς σε παραβιάσεις και προκλήσεις». «Αν δηλ. πάει αύριο στα 6,5 μίλια ένα ερευνητικό ή γίνει γεώτρηση 6,5 μίλια από την Κρήτη δεν θα έχουμε πρόβλημα;», ρώτησε. Υπενθύμισε πως ο ίδιος ήταν πρωθυπουργός το 2018 «όταν παραβιάστηκε η δυνητική μας υφαλοκρηπίδα στο απώτατο όριο της, όχι στα 6,5 μίλια, και δεν βγήκαμε να πούμε ότι “κάνει θόρυβο” ούτε ότι “παίρνει ο άνεμος το πλοίο”, αλλά βρεθήκαμε απέναντι και σταμάτησαν οι έρευνες». Σημείωσε πως το κρίσιμο είναι να έχεις ενεργή εξωτερική πολιτική και διπλωματία για να μη φτάσεις ως εκεί.

Δημοφιλείς Ειδήσεις  Το αμήχανο σχόλιο του Οικονόμου για το δείπνο Καραμανλή-Σαμαρά

Επισήμανε ακόμη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ άσκησε έντονη κριτική στη συμφωνία για τις αμερικανικές βάσεις «όπου παραχωρήσαμε 6 βάσεις και την Αλεξανδρούπολη, επ’ αόριστον και χωρίς ανταλλάγματα». Είπε πως «όταν προχωράς σε τέτοια συμφωνία χωρίς ανταλλάγματα, δεσμεύσεις και εγγυήσεις, τότε βρίσκεσαι σε δύσκολη θέση όπως σήμερα, να διεκδικείς απλά μια καλή κουβέντα και όχι δεσμεύσεις για παρουσία στρατιωτικών δυνάμεων από τον σύμμαχό σου αν χρειαστεί, και, κυρίως, όχι πιέσεις στην Τουρκία να μπει σε έναν διάλογο». Ρώτησε πού είναι οι εγγυήσεις για την ακεραιότητα και οι πιέσεις που θα έπρεπε να ασκηθούν τούτη την ώρα στην Τουρκία, μετά την παραπάνω συμφωνία, μετά την αγορά 12 δισ. πολεμικού εξοπλισμού από τους Γάλλους και το ελληνογαλλικό μνημόνιο συνεργασίας, μετά το γεγονός ότι η χώρα μας, όπως είπε, είναι στην πρώτη 4αδα στην Ευρώπη που δίνει τα περισσότερα όπλα στην Ουκρανία. Ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι τον Ιούνιο 2019 μαζί με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη κέρδισαν στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο κυρώσεις εναντίον της Τουρκίας, όμως «από τον Ιούλιο 2019 και μετά ξεχάστηκαν και από επίσημα χείλη του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών μας ειπώθηκε ότι δεν είναι αυτή η στρατηγική μας». Επίσης σημείωσε ότι «κακώς δεν προσπαθήσαμε το 2021 -γιατί πιστεύω ότι εκεί χάθηκε το παιχνίδι στα ελληνοτουρκικά- να δεσμεύσουμε την Τουρκία που ακόμα δεν ήταν αναβαθμισμένος ο ρόλος της λόγω Ουκρανικού, διεκδικώντας στην ΕΕ μια νέα οικονομική συμφωνία τελωνειακής ένωσης ΕΕ-Τουρκίας που θα συνδεθεί όμως με την υποχρέωσή της να πάει στη Χάγη.

«Οι φοιτητικές εστίες ανήκουν στο υπουργείο Παιδείας»

Ερωτηθείς σχετικά με τα γεγονότα στην Πολυτεχνειούπολη ο κ. Τσίπρας είπε ότι «οπουδήποτε στη χώρα, σε οποιοδήποτε σημείο της χώρας, άρα και εντός πανεπιστημιακών χώρων, συντελείται έγκλημα, υποχρέωση της αστυνομίας είναι να παρεμβαίνει και να καταστέλλει το έγκλημα». Τόνισε ότι «δεν υπήρχε καμία δικαιολογία που τρία χρόνια τώρα γνωρίζουν, όπως μας είπε ο κ. Θεοδωρικάκος, ότι εκεί συντελούνται αξιόποινες πράξεις και η ΕΛΑΣ δεν είχε παρέμβει για να τις καταστείλει». Ο κ. Τσίπρας ανέφερε ότι η φοιτητική εστία δεν είναι στην αρμοδιότητα των πανεπιστημιακών αρχών, είναι στο ΙΝΕΔΙΒΙΜ, «όπου εκεί είναι επικεφαλής ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ ο κ. Δέρβος ο οποίος -έχουν γραφτεί για τις απευθείας αναθέσεις που έχει κάνει όλο το προηγούμενο διάστημα και έχουν βγει στη Διαύγεια- έχει γίνει θέμα με τις απευθείας αναθέσεις και ότι είχε πάει εταιρεία security που έδινε 60.000 ευρώ το μήνα. Τι έκαναν αυτοί; Ποιος έχει αυτή την ευθύνη;». «Οι φοιτητικές εστίες ανήκουν στο υπουργείο Παιδείας», σημείωσε.

Σχετικά με την πανεπιστημιακή αστυνομία μίλησε για «επικοινωνιακή φούσκα» και υποστήριξε ότι αυτά τα παιδιά που προσλήφθηκαν θα έπρεπε να πάνε στη γειτονιά να αστυνομεύουν το έγκλημα και όχι να αστυνομεύουν τους φοιτητές.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε να μείνουν έξω από μια προσπάθεια σπίλωση τους δημόσιου πανεπιστημίου φαινόμενα εγκληματικότητας και υποστήριξε ότι βρισκόμαστε διαρκώς σε μια σύγκρουση με έντονο ιδεολογικό φορτίο πίσω της και πως «στη λογική να τα δώσουμε όλα στον ιδιωτικό τομέα έχουμε υποβαθμίσει το δημόσιο, όπως το ίδιο έγινε και με το ΕΣΥ».

Με αφορμή αυτό αναφέρθηκε στην έκθεση Λύτρα. Είπε ότι «είμαστε η χειρότερα χώρα σε όλη τη Δυτική Ευρώπη σε θανάτους ανά εκατομμύρια πληθυσμού, ότι 3 στους 4 από αυτούς που μπήκαν στις ΜΕΘ δεν βγήκαν ζωντανοί και σχεδόν όλοι από αυτούς που διασωληνώθηκαν έξω από τις ΜΕΘ χάθηκαν». Μίλησε για πολύ μεγάλες ελλείψεις σε προσωπικό, αναισθησιολόγους, γιατρούς, νοσηλευτές. «Έχουμε τη γροθιά στο στομάχι να βλέπουμε το Παίδων να μην γίνονται χειρουργεία», τόνισε.

Αναφορικά με τους συνταξιούχους σχολίασε ότι «ψάχνουν να βρουν τα αναδρομικά που τους υποσχέθηκαν» και επισήμανε ότι ο ίδιος δεσμεύθηκε στη ΔΕΘ για τα αναδρομικά και την επαναφορά της 13ης σύνταξης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Ακολουθήστε μας στο Youtube!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ε.Ε.: Οργή και γέλια για τον άβουλο Μητσοτάκη

Σε κάθετη πτώση βρίσκονται η επιρροή και η εικόνα του πρωθυπουργού Κυρ. Μητσοτάκη στην...

Ταφόπλακα στο ΕΣΥ έβαλαν οι «άριστοι» του Υπουργείου Υγείας!

Το νομοσχέδιο Πλεύρη - Γκάγκα, που αναμένεται να ψηφιστεί σήμερα, μετουσιώνει σε πράξη το σχέδιο ιδιωτικοποίησης της κυβέρνησης και οδηγεί τα δημόσια νοσοκομεία στη διάλυση

Από το βήμα της Βουλής έταξε 250 ευρώ στους γιατρούς του ΕΚΑΒ η… λαίδη...

Τις πρωτοφανείς αντιδράσεις που κατάφερε να προκαλέσει σε όλους ανεξαιρέτως τους συναδέλφους της η...

Πυρά κατά του νομοσχεδίου για την ΕΥΠ: Επικοινωνιακή διαχείριση και «θάψιμο» του σκανδάλου των...

«Ο πραγματικός σκοπός του νομοσχεδίου δεν είναι η επίλυση κανενός προβλήματος. Είναι μόνο η...

Απίστευτο! Έπεσε «μαύρο» στην συζήτηση του νομοσχεδίου για τις παρακολουθήσεις

Μόνο ως σατανική σύμπτωση μπορεί να περιγράψει κανείς - αν όχι επιτηδευμένη κίνηση- το...

Τα «έχωσαν» στον Σκρέκα οι βιομήχανοι: «Ακούσαμε πολλά “θα” – Δεν αντέχουμε άλλο»

Toν προειδοποίησαν ότι θα μειωθεί η παραγωγή της ελληνικής βιομηχανίας

Πυρ ομαδόν από την αντιπολίτευση για το νομοσχέδιο Γκάγκα

Στόχος μας είναι ένα ενδυναμωμένο ΕΣΥ, τόνισε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Ασημίνα Γκάγκα, τοποθετούμενη...

Κουτσούμπας: «Πάρτε πίσω το νομοσχέδιο-έκτρωμα που σπρώχνει τους ασθενείς στα κοράκια της Υγείας»

«Πάρτε πίσω τώρα και χωρίς πολλά-πολλά, το νομοσχέδιο-έκτρωμα που φέρατε για τη δευτεροβάθμια περίθαλψη»...

«Πυρά» από Τσίπρα: «Ανοίγετε τις πόρτες των νοσοκομείων σε κερδοσκόπους της υγείας»

Για «υποκρισία», «δογματισμό» και «νεοφιλελεύθερες ιδεοληψίες» κατηγόρησε την κυβέρνηση ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης...

Ανδρουλάκης: «Μετατρέπουν ένα δημόσιο και κοινωνικό αγαθό σε αντικείμενο της ιδιωτικής αγοράς»

Ο Νίκος Ανδρουλάκης με δήλωσή του εξέφρασε τη πλήρη διαφωνία του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής για...

Το αμήχανο σχόλιο του Οικονόμου για το δείπνο Καραμανλή-Σαμαρά

Κρύος ιδρώτας «λούζει» το Μέγαρο Μαξίμου μετά την αποκάλυψη για το νέο δείπνο του...

Πέρασε… απέναντι και «σβήνει» το ΕΣΥ

Το δώρο της κυβέρνησης Μητσοτάκη για την εντυπωσιακή αντοχή που επέδειξε το κατακρεουργημένο ΕΣΥ...

Κατάπιαν τη γλώσσα τους για τα… μακεδονίτικα!

Ένοχη σιωπή έχει απλωθεί πάνω από το πολιτικό σκηνικό της χώρας μετά το χθεσινό...

Νέο «τροπάρι» τώρα για τις υποκλοπές!

Αλλαγή στάσης; Αλλαγή αφηγήματος ή χαμηλοί τόνοι μπροστά σε ενδεχόμενες νέες αποκαλύψεις, οι οποίες...

Η Όλγα Κεφαλογιάννη τιμάει τον θείο της

Το ημερολόγιο του Δημήτρη Κεφαλογιάννη, του θείου της, που έπεσε κατά τη διάρκεια της...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟ

Σχολιαστε το αρθρο

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ατελείωτη κατηφόρα στην τηλεθέαση για τη Μενεγάκη

Βαθιά βουτιά στα νούμερα τηλεθέασης κάνει η Eλένη Μενεγάκη...

Ξαφνική αποχώρηση της Ντόρας Κουτροκόη από ΣΚΑΪ – Πώς αντέδρασε η παρουσιάστρια

Επιβεβαιώθηκαν τα σενάρια που ήθελαν τον ΣΚΑΪ να «κόβει»...

Τον… άπιαστο Βασίλη Παλαιοκώστα «βλέπει» η αστυνομία πίσω από τον καταιγισμό πυρών στα Τζουμέρκα

Τον διαβόητο καταζητούμενο Βασίλη Παλαιοκώστα «βλέπουν» οι διωκτικές Αρχές...

Ντυμένες στα λευκά η μάνα και η αδερφή της αδικοχαμένης Έμμας στην κηδεία

Δάκρυα στο πανελλήνιο προκάλεσε η είδηση ότι η 21χρονη...
spot_img

NEWSROOM