Την διαγραφή Πλεύρη από τον δικηγορικό σύλλογο ζητάει ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ

Μετά τον ναζιστικό χαιρετισμό του μέσα στο δικαστήριο

Must Read

Η προκλητική κίνηση του Κωνσταντίνου Πλεύρη μέσα στο δικαστήριο, ως συνήγορος υπεράσπισης του Γιάννη Λαγού της Χρυσής Αυγής, να χαιρετίσει ναζιστικά, προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις.

Τον ναζιστικό χαιρετισμό του Πλεύρη στη δίκη της Χρυσής Αυγής σχολίασε ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Σπυρόπουλος. Όπως έγραψε στο Twitter: «Ο ναζιστικός χαιρετισμός του Κων/νου Πλεύρη στη δίκη για την Χρυσή Αυγή και η ανοχή που επιδείχτηκε από τα όργανα της πολιτείας απέναντι σε αυτή την απεχθή πράξη, είναι αποκρουστικά για κάθε δημοκράτη».

Και επανερχόμενος με δεύτερο tweet του συμπλήρωσε: «Καμία ανοχή στο ναζισμό! Ο δικηγορικός σύλλογος έχει μόνο ένα δρόμο: την διαγραφή του Κων/νου Πλεύρη».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This