Επίθεση λάσπης του τουρκικού ΥΠΕΣ στην Ελλάδα

Must Read

Διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα, η Τουρκία μέσω του Υπουργείου Εσωτερικών της εξέδωσε μια προκλητική και συκοφαντική ανακοίνωση (με φωτογραφίες αγνώστου προελεύσεως) κατά της Ελλάδας σχετικά με το μεταναστευτικό, κατηγορώντας τη χώρα μας για απάνθρωπη συμπεριφορά και καθιστώντας την υπεύθυνη για τους θανάτους μεταναστών στα σύνορά της.

Η Τουρκία, η οποία οργανώνει και διευκολύνει τους παράνομους μετανάστες και τους εξωθεί σε επικίνδυνες και στοχευμένες εξόδους σε στρατηγικά σημεία της χώρας μας, η χώρα που δεν ξέρει τη σημασία της φράσης ανθρώπινα δικαιώματα και που αποδεδειγμένα συμμετέχει σχεδόν σε όλα τα κυκλώματα διακίνησης παράτυπων μεταναστών, κουνά το δάχτυλο στην Ελλάδα.

Καλεί μάλιστα την Αθήνα, «που δεν έχει δώσει ακόμη λόγο για τα πνιγμένα μωρά στο Αιγαίο να σταματήσει τις απάνθρωπες μεταχειρίσεις κατά των μεταναστών και τη μεταναστευτική πολιτική που οδηγεί σε θανάτους», ενώ υπογραμμίζει ότι το γεγονός πως «ο Έλληνας Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου εξακολουθεί να κατέχει το αξίωμά του και συνεχίζει τις αβάσιμες καταγγελίες του κατά της χώρας μας, ενώ ο Εκτελεστικός Διευθυντής του FRONTEX απαλλάχθηκε από τη θέση του κατά τις έρευνες και τις εποπτείες για τις απωθήσεις, είναι απαράδεκτο και το αφήνουμε στη διακριτική ευχέρεια της κοινής γνώμης».

Με λίγα λόγια, η Τουρκία θα ήθελε να παραιτηθεί, ή να αποπεμφθεί ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του!




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This