Η «λέσχη της στερλίνας» προκαλεί ηττοπάθεια στα ελληνοτουρκικά! «Κεραυνοί» από τον καθηγητή Μάζη

Must Read

Μιλώντας «έξω από τα δόντια», όπως κάνει συνήθως, ο καθηγητής γεωπολιτικής Ιωάννης Μάζης εξαπέλυσε μύδρους κατά της «λέσχης της στερλίνας», όπως αποκαλεί αυτούς που έχουν απόψεις οι οποίες πιθανόν προκαλούν κλίμα ηττοπάθειας στην ελληνική κοινή γνώμη αναφορικά με τα ελληνοτουρκικά.

Μιλώντας στο κανάλι του millitaire.gr ο καθηγητής αρνείται ότι μπορεί να αποτελεί θέμα συζήτησης ότι «το Καστελλόριζο είναι πολύ μικρό σε σχέση με την τουρκική ακτογραμμή», ή ότι πρέπει να δεχτεί η Ελλάδα διάλογο εφ’ όλης της ύλης, όπως διακαώς επιθυμεί η Τουρκία.

Απαριθμεί ένα προς ένα τα λάθη της Ελλάδας και τις ευκαιρίες που «ανεξήγητα έχει αφήσει να περάσουν ανεκμετάλλευτες στην αντιμετώπιση της τουρκικής επιθετικότητας. Είναι αδιανόητο πόσα πολλά και παιδαριώδη είναι», ενώ για την στάση της Κυβέρνησης Μητσοτάκη στο ρωσο-ουκρανικό, σχολιάζει πως είναι «μία επιλογή που όπως φαίνεται μπορεί να την πληρώσουμε ακριβά, αν δεν έχουμε αρχίσει ήδη να την πληρώνουμε».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This