Ο Μαρινάκης έχει «αλλεργία» στην αλήθεια!

Αντί να κάνει τη στοιχειώδη αυτοκριτική, επέλεξε να ειρωνευτεί τη «δημοκρατία», επειδή ασκεί αποκαλυπτική και ερευνητική δημοσιογραφία,..

Must Read

Κρεσέντο θράσους και ειρωνείας από τον «γαλάζιο» Παύλο Μαρινάκη, ο οποίος αντί να απολογηθεί για τη μη λήψη επαρκών μέτρων αναχαίτισης της ενεργειακής ακρίβειας, μίλησε υποτιμητικά για τη «δημοκρατία», η οποία ήδη πριν από το ξέσπασμα του πολέμου στην Ουκρανία είχε αναδείξει την αναλγησία της κυβέρνησης Μητσοτάκη όσον αφορά την ακρίβεια που είχε ήδη κάνει την εμφάνισή της.

Όλα συνέβησαν στο τηλεοπτικό πλατό πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του OPEN, από όπου ο γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Παύλος Μαρινάκης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος είχαν αντιπαράθεση για την ακρίβεια. Ο κ. Μαρινάκης προσπαθούσε να ρίξει -κατά τη συνήθη κυβερνητική πρακτική- όλη την ευθύνη στον πόλεμο, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να του απαντά, επικαλούμενος το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας μας.

«Λέτε για τον Πούτιν και για τη Ρωσία και για τον πόλεμο», ανέφερε αρχικώς ο Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης. «Ο πόλεμος ξεκίνησε 24 Φεβρουαρίου. Στις 12 Φεβρουαρίου η εφημερίδα “δημοκρατία” γράφει: “Ανάλγητοι. Ιδού τι κάνουν οι άλλες χώρες για την ακρίβεια”. Για την κυβέρνησή σας το λέει», ανέφερε, δείχνοντας το σχετικό πρωτοσέλιδο.

Τότε, ο Παύλος Μαρινάκης, αντί να κάνει τη στοιχειώδη αυτοκριτική, την ώρα που τα νοικοκυριά δυσκολεύονται να βγάλουν τον μήνα, επέλεξε να ειρωνευτεί τη «δημοκρατία», επειδή ως οφείλει ασκεί αποκαλυπτική και ερευνητική δημοσιογραφία, λέγοντας: «Τέτοιο στοιχείο που έχετε τόση ώρα, πηγαίνετε να το καταθέσετε στη σύνοδο των ηγετών…» Επέμεινε δε να αποποιείται των κυβερνητικών ευθυνών λέγοντας «προφανώς και υπάρχει ακρίβεια», ισχυριζόμενος ωστόσο πως πρόκειται για ένα «ευρωπαϊκό και παγκόσμιο πρόβλημα».

Από την πλευρά του, πάντως, ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε πως «η κυβέρνηση ρίχνει την αιτία σε εξωγενείς παράγοντες και σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται η ίδια και προσωπικά ο πρωθυπουργός», εξηγώντας πως «οι Έλληνες πολίτες δεν μπορούν να βγάλουν το δεκαπενθήμερο, οι αγρότες σφάζουν τα κοπάδια τους, για να πληρώσουν τη ΔΕΗ».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This