Διέγραψαν τον Πάτση από τη ΝΔ μετά την «θύελλα» αποκαλύψεων

Μετά τον σάλο για τις business με τα κόκκινα δάνεια που εξαγόρασε η εταιρία του - Αρνείται να παραδώσει την έδρα του

Must Read

Μετά τον σάλο που προκάλεσε η αποκάλυψη για εμπλοκή του γαλάζιου βουλευτή Γρεβενών, Ανδρέα Πάτση, η ΝΔ αναγκάστηκε να τον διαγράψει από την Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο Πάτσης ο οποίος κλήθηκε απολογία από τον γενικό γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος, Ιωάννη Μπούγα έδωσε εξηγήσεις, οι οποίες δεν κρίθηκαν επαρκείς. «Τέτοιους είδους συμπεριφορές δεν χωρούν στη Ν.Δ.» σχολιάζουν οι ίδιες πηγές.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο Πάτσης αγόρασε το 2011 μέσω της εταιρείας του δάνεια από την Τράπεζα Πειραιώς για 4.300.000 ευρώ, αξίας 62.771.892 ευρώ.

Μάλιστα, το ποσό φαίνεται ότι καταβλήθηκε με μετρητά από την εταιρεία, ενώ σύμφωνα με τις καταγγελίες του Παύλου Πολάκη, μέχρι σήμερα δεν έχει δημοσιευθεί ισολογισμός στο ΓΕΜΗ.  Παράλληλα αποκαλύφθηκε ότι έχει πάρει με απευθείας ανάθεση 1 εκατομμύριο ευρώ από τα ΕΛΤΑ.

Πού βρήκε τα 4.000.000 ευρώ η εταιρία του Πάτση; Την ώρα που χιλιάδες Ελληνες πέφτουν θύματα της τραπεζικής αναλγησίας και χάνουν τα σπίτια τους ακόμα και για μικρής αξίας χρέη, η Ν.Δ. εξακολουθεί να διατηρεί στις τάξεις της έναν βουλευτή ο οποίος «διαπρέπει» στον χώρο των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, ως μέτοχος μεγάλης εισπρακτικής εταιρίας.

Μιλάμε για τις εταιρίες που «αγοράζουν» κοψοχρονιά τα δάνεια φτωχών και μεσαίων οφειλετών από τις συστημικές τράπεζες και, στη συνέχεια, στρέφονται κατά των δανειοληπτών για να εισπράξουν τα κέρδη από την άθλια μεσιτεία τους. Πρωταγωνιστής σε μια τέτοια υπόθεση εμφανίζεται ο βουλευτής Γρεβενών της Ν.Δ. Ανδρέας Πάτσης, ο οποίος, όπως αποκάλυψε από τον Οκτώβριο του 2020 η «δημοκρατία», ήταν και, σύμφωνα με καταγγελίες παραμένει, επικεφαλής δικηγορικού ομίλου «είσπραξης ληξιπρόθεσμων απαιτήσεων».

Προκλητική απάντηση – Αρνείται να παραδώσει την έδρα

Την ίδια ώρα, ο πρώην βουλευτής της ΝΔ σε προκλητική δήλωσή του αναφέρει ότι δεν πρόκειται να παραδώσει την έδρα του και ότι θα παραμείνει ανεξάρτητος! Μάλιστα φτάνει στο σημείο να βαπτίσει «συκοφαντίες» τις τρομερές αποκαλύψεις και δηλώνει ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This